Bujorul roșu al bujorului

Bujor "Red Charm" se referă la plante erbacee. Aroma sa bogata atrage un numar mare de fluturi si bumblebee. Inflorescențele sub formă de bomboane sunt imediat evidente. Frunzele verde strălucitoare păstrează culoarea până la înghețul însuși, care fără îndoială împodobește grădina.

Bujor "Red Charm" - descriere

Sfârșitul lunii mai - iunie este momentul în care bujorii bujorului roșu înflorește. Descrierea aspectului său este după cum urmează. El a pliat corect petalele concave, care sunt pliate în inflorescențe de culoare roșu închis. Inflorescențe densă, semi-dublă, adiție fină, cu diametrul de până la 20 cm. Înălțimea tufișurilor ajunge la 80 cm, datorită florilor mari, este necesară legarea buzei.

Plantarea bujorului "Red Charm"

Înainte de a planta rugina, se recomandă să vă gândiți cu atenție asupra compoziției. Apoi se va dovedi pitoresc și strălucitor. Bujorul rosu al bujorului este plantat în conformitate cu anumite reguli. Locul este selectat pe baza acestor parametri:

  • partea însorită;
  • teritoriu fără vânt;
  • departe de casă;
  • excludeți locația din câmpie.

În cazul în care florile sunt plantate foarte aproape de casă, ei fac o indentare de la subsol. Florile se uită frumos lângă copaci și arbuști, încadrându-le și creând o compoziție eficientă.

Pământul pentru plantare este potrivit pentru orice. Este important doar faptul că este fertilă. Dacă este posibil, preferința este dată de argilă. Apoi bujorii se vor simți confortabil.

Plantarea în primăvară este nedorită, deoarece dezvoltarea florii va fi lentă, iar numărul de răsaduri moarte va crește. Timpul cel mai favorabil este din a doua jumătate a lunii august până la începutul lunii octombrie.

Sa observat o ordine clară de acțiune atunci când se plantează o bujor. Soiul "Charm roșu" nu este o excepție de pe listă. Ordinea de lucru este după cum urmează:

  1. Solul este pregătit.
  2. Sistemul rădăcină și lăstarii sunt tratate.
  3. Plantarea răsadurilor.
  4. Solul este procesat.

În etapa pregătitoare, planificați un sit, măsurați răsadurile, între ele stați la distanța de 0,7-1 m. Apoi, ciuperca nu apare, tufa va crește. Pentru puieți, săpați găuri până la 0,6 m adâncime, în care se adaugă îngrășăminte.

Sunt pregătite cu 3-4 săptămâni înainte de plantare, astfel încât pământul se scufundă și este impregnat cu substanțe nutritive. Pentru fertilizare folosiți două tipuri de îngrășăminte: unul pentru sol, al doilea pentru sistemul de rădăcină. Primul este făcut din compost, făină de oase, cenușă de lemn. Cea de-a doua a apei, tablete de heteroauxină, sulfat de cupru, lut păstos.

În gropi, răsadul este poziționat astfel încât mugurii inferiori să fie la 3-5 cm sub pământ. Îngrijirea pentru bujori este simplă. Principalul lucru este de a adăuga îngrășăminte și apă la timp.

Astfel, prin plantarea bujorului "Red Charm" veți obține o decorare spectaculoasă a grădinii dvs.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 17 = 25