pion carl roseenfeld

Acest soi aparține terrei și înflorit foarte abundent. Iarba bujorului "Karl Rosenfeld" va arăta la fel de bună atât în ​​plantațiile solitare, cât și în compozițiile cu alte culori.

Descrierea bujorului "Karl Rosenfeld"

Sunt de acord că numele însuși vă face să vă acordați atenție. Nu se poate ca o floare cu un nume atât de puternic să fie imprevizibilă și simplă? Într-adevăr, după descrierea bujorului "Karl Rosenfeld", acesta este adevăratul rege al grădinii din față. Nuanța petalelor este bogată în rubin, uneori violet-roșu.

Petalele sunt mari și frumos îndoite sub forma unui val. Nu este densă, subțire. Aroma acestui soi este dulce, dar nu sufocantă, mai degrabă ușoară. Tufurile ating aproximativ 90 cm înălțime. Momentul înfloririi este mediu întârziat.

Plantarea și îngrijirea pionierului Karl Rosenfeld

Acest soi iubeste o multime de lumina. În acest caz, chiar și trupa de mijloc pentru că nu este periculoasă, va fi iarnă fără adăpost suplimentar sau învelitoare. Pentru bujor "Karl Rosenfeld" este de dorit să selectați un sol cu ​​un conținut ridicat de nutrienți, acesta trebuie să fie uscat și proaspăt.

"Karl Rosenfeld", o rodie, va aprecia hrănirea la începutul primăverii înainte de începerea sezonului de creștere. Îmbrăcămintea de top minerală este exact ceea ce va potrivi bujorului înainte de începutul creșterii active și înmuguririi. De asemenea, este bine să adăugați materiale organice.

Furnicile sunt periculoase pentru bujorul ierbos "Karl Rosenfeld". Sunt capabili să tolereze bolile fungice și încetinesc înflorirea. Insecticidele vor ajuta la rezolvarea acestei probleme. De asemenea, merită să vă fie frică de rugină, putregai și mucegai. În ceea ce privește dăunătorii, pentru bujor, acarieni, afide, thrips sunt periculoase. Bujorul "Karl Rosenfeld" te va multumi cu caracteristicile sale varietale după trei ani de supraviețuire într-un loc nou. Dacă iernile din latitudinile tale sunt reci, în octombrie, tăieți tulpinile cu câțiva centimetri deasupra rinichilor și apoi adormiți cu turbă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

15 + = 25