luna de miere în luna august unde să mergem

Ultimele zile de vară sunt perioada cea mai intensă și, în același timp, costisitoare în ceea ce privește nunțile. Este sezonul de catifea care încearcă să aleagă cele mai multe cupluri pentru conectarea destinului. Ei bine, de când nunta a fost cheltuită, atunci vom alege direcția de deplasare mai practică.

Unde să mergeți o săptămână în luna august?

Dificultatea alegerii este că, deși perioada este considerată ca de catifea, cu toate acestea, prețurile în acest moment doar în creștere, uneori până la marca de top, ca în sezonul de vârf. Cel mai romantic loc, unde se poate merge într-o lună de miere, sunt țările europene, unde în august există o dispoziție de toamnă ușoară. Dar nu trist, ci senzual. De exemplu, o călătorie în Germania sau în Croația în căutarea de inspirație din excursii la castele.

unde să mergem în luna august fără viză 1 unde să mergeți în luna august fără viză 2

Desigur, nunțile sunt de obicei planificate în avans și vămuirea în timpul acestei perioade va fi exact îndeplinită. Dar există, de asemenea, forța majoră. Prin urmare, nu este rău să avem o opțiune de rezervă în august, unde în cazul în care se va dovedi a merge fără viză. Printre exotice în top zece este întotdeauna Vietnam. Apropo, doar la începutul toamnei vremea este pentru recreere.

unde să mergeți în luna august fără viză 3

Printre locurile unde puteți merge fără viză, există, de asemenea, în mod necesar, Sri Lanka, Botswana sau Malaezia, în august este frumos.

unde să mergem în luna august fără viză 4

Dar, la urma urmei, nu toată lumea vrea să exotice într-o călătorie de miere, unii oameni caută locuri în august, unde pot să se relaxeze și să se odihnească împreună. La astfel de destinații turistice include Grecia, devine deosebit de popular în sezonul de catifea.

unde să mergeți în luna august fără viză 5

În sfârșit, una dintre direcțiile tradiționale din orice jumătate a lunii august, în care toată lumea vrea să meargă o săptămână, este Turcia. Desigur, nu poate fi comparat cu Maldive sau Republica Dominicană, dar dacă fondurile principale au fost puse în nuntă, atunci este posibil să se relaxeze pe țărmurile Turciei. În Marmaris și Fethiye mult mai confortabil decât, de exemplu, în Side. Dar, de fapt, nu este atât de important unde decideți să mergeți și în ce stare vă veți petrece vacanța în august și cât timp veți economisi impresia unei călătorii la nuntă.

unde să mergeți în luna august fără viză 6

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

98 − 88 =