Cameră înconjurătoare

Zona de curățare este bine cunoscută de grădinari, cum ar fi iasomia de cayenne sau vinca Madagascar. Denumirea latină "vinca" îi este dată datorită capacității de a trage și de a se răsuci. Pădurile tropicale reprezintă teritoriul pe care se întâlnește în sălbăticie. Dar habitatul său principal este insula Madagascar.

Periwinkle - plantă de casă, atingând o înălțime de 60 cm. Are tulpini ramificate și frunze verzi întunecate de formă alungită. Culoarea florilor este diferită - alb, liliac și roz. Dacă creați toate condițiile pentru creșterea plantei, atunci ea va înflori în toată gloria sa, ca toată primăvara și vara.

Room periwinkle - îngrijire și cultivare

În multe case există o cameră de flori periwinkle. Grijă pentru el este simplu și de înțeles chiar și pentru un grădinar începător. Este necesar să se arate o picătură de îngrijire, deoarece planta se va acoperi complet cu flori frumoase.

Plasând o plantă, găsiți pentru el un loc însorit, cald, unde să nu obțineți curenți. Un vas nu este plantat de mai multe ori cu flori. O astfel de aglomerare nu le permite să "respire".

Solul este ales fertil, bine umezit, fără sare în exces. Trebuie să conțină proporții egale de humus și turbă. Reproducerea se face prin semințe sau crengi.

In primavara sau iarna târziu, semințele sunt plantate în sol mai adânc de 2 cm. Ele sunt acoperite cu un film, și menține astfel temperatura optima. Primele muguri nu vor dura mult timp.

În ciuda faptului că periwinkle iubește căldura și soarele, de la razele directe merită să fie păstrate. De exemplu, uneori presărați cu apă. Pentru a crește floarea aveți nevoie de îngrășământ. Dar, de cele mai multe ori, o dată pe lună, nu este necesar să-l hrăniți.

Pentru vara, flora poate fi mutată pe un balcon sau curte. Principalul lucru este să-l protejeze de vânt. Odată cu apariția primăverii, ramurile sunt tăiate puțin.
Camera de flori periwinkle poate funcționa ca decor, care se potrivește perfect în interiorul oricărui apartament sau casă. El este, de asemenea, pus în coșuri suspendate. Pentru a decora camera, trebuie doar să alegeți gradul potrivit.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 2 =