Sofa-transformator de masă

Transformarea canapelei într-un scaun sau într-un pat moale nu va surprinde nici măcar un copil de mult timp. Mobilier-transformator a devenit atât de familiar că aproape fiecare apartament are o achiziție similară. inovatori mestesugari crezut că acest lucru nu este limita, și a început să inventeze un caz de masă, dulap, pat, alte lucruri inteligente, care sunt utile în special pentru persoanele care au un spațiu de locuit modestă. Combinația unei canapele cu o masă permite, de asemenea, obținerea unor beneficii considerabile. Întregul punct este cum se face. Sa dovedit că există mai multe variante de combinare a acestor obiecte aparent diferite ale vieții de zi cu zi.

Modulară canapea de masă

Această opțiune vă permite să combinați simultan în același produs, nu numai două, ci chiar trei sau patru lucruri utile. În producția de astfel de mobilier se utilizează în principal textile, placaj curbat sau plastic. Mutarea modulelor, gazdele compun o compoziție care poate forma o varietate de mobilier. Este complet inutil să cumpărați o canapea separată de colț completată cu o masă standard staționară. Dacă doriți, puteți obține orice mobilier, colectându-l pe principiul designerului pentru copii. Odată asamblat, se pare ca o canapea obișnuită, dar gazda poate schimba cu ușurință aranjarea componentelor, și instantaneu acolo lângă o măsuță de cafea și un cuplu de otomanilor. De obicei, cotierele și spătarul sunt, de asemenea, înlăturate și participă la transformarea acestui produs minunat.

Masa canapea extensibila

Dacă nu sunteți un susținător al mobilei modulare, atunci există o altă opțiune sub forma unui transformator de masă canapea-decapotabilă. El arată solid, solid, dar se deplasează în jurul camerei, un astfel de dispozitiv va fi mai greu. Pentru el, trebuie să găsiți imediat un loc permanent în sufragerie, astfel încât alte obiecte să nu interfereze în a face diferite transformări cu canapeaua. De obicei, există o funcție de transformare a canapelei într-un pat, dar cel mai important lucru este posibilitatea de a întoarce spatele spatelui într-o masă mică.

Există și alte modele în care masa de masă se ascunde în nișe diferite sau se formează cu ajutorul transformării cotierelor. În unele cazuri, canapeaua după manipulări simple dispare cu totul, transformându-se într-o masă de cafea separată destul de mare. Totul depinde de imaginația producătorului, care, cu ajutorul celor mai recente materiale, este acum capabil să producă cele mai ingenioase mobilier.

Transformator de masă cu canapea 1 Transformator de masă sofa 2 Cantină-transformator de masă 3
Convertor de masă sofa 4 Cantină-transformator de masă 5 Sofa-transformator de masă 6
Sofa-transformator de masă 7 Sofa-transformator de masă 8 Convertor de masă sofa 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 4