Când poți merge cu un cățeluș

Dacă sunteți primul care începe un catelus, aveți doar o mulțime de întrebări legate de nutriție, mersul pe jos, vaccinări și alte momente de întreținere a animalelor. Desigur, sunteți interesat atunci când puteți merge cu un catelus, mai ales dacă intenționați să-l învățați la toaletă pe stradă cât mai curând posibil.

Mulți nu sfătuiesc și nici măcar nu vorbesc categoric împotriva plimbărilor înainte ca câinelui să i se dea toate vaccinările necesare. Cu toate acestea, dacă aderă la această opinie, atunci pe stradă nu veți pleca până în a doua lună, iar acest lucru va avea un efect negativ asupra disciplinei "toaletă".

Când pot să merg cu un cățeluș?

Plimbarea cu catelul este necesara din primul moment de aparitie in casa ta si nu conteaza cate saptamani sau luni are si are vaccinuri sau nu. Desigur, este mai ușor să organizați un paddock dacă aveți un site suburban sau dacă locuiți într-un sector privat. Acolo veți putea să vă protejați curățenia în prealabil de ceea ce poate mânca sau vă poate răni cumva.

Dacă sunteți rezident la un apartament, trebuie să puneți un guler pe un cățeluș înainte de o plimbare, să-l fixați cu lesa și numai apoi să vă mutați în stradă. Aveți grijă ca el să nu ridice nimic și să nu mănânce, spune-i cu strictețe "Fu!" De fiecare dată când observați acest comportament și selectați "muck".

Când poți să te plimbi cu un pui de rasă pitici pe stradă?

Dacă aveți un catelus Chihuahua, o pomeraniană sau o altă rasă de pitic, atunci timpul în care puteți merge cu el, ar trebui să fie mai restrâns. Este mai bine să așteptați până când toate vaccinările le vor fi făcute, iar după acestea va trece perioada de carantină.

Trebuie să umbli când nu există precipitații, nici vânt, nici îngheț puternic. Începeți de mers pe jos de la câteva minute, crescând treptat acest timp până la 1,5-2 ore pe zi. Plimbare încet, întotdeauna să fie aproape de animalele de companie să-l supravegheze și în timp pentru a lăuda pentru succes în stăpânirea toaletă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 5