Capace pentru mobilier tapitat

După reparație sa dovedit că vechea canapea moale nu se încadrează în interiorul renovat al sufrageriei - nu se potrivește în culori, iar tapițeria este uzată. În cameră, nu doriți să lăsați o astfel de mobilier în vârstă, dar aruncați-o din cauză că membrii familiei sunt obișnuiți cu un "prieten" moale și îl consideră foarte convenabil. Da, și cumpărarea de mobilier nou la fiecare 2 ani este inadecvată. O situație familiară, nu-i așa?

Huse pentru mobilier tapițat - acesta este cel mai ieftin mod de a da o nouă viață pentru scaune vechi și canapele, sau pentru a proteja noua uzura. Acoperirea este un lucru indispensabil dacă există o pisică în casă care îi place foarte mult să zgârie suprafețele moi. În acest caz, acoperă elastic stretch pe mobilier moale, ale căror fibre vor fi incomod pentru a rupe pisica.

Cu ajutorul capacelor, puteți nu numai să protejați mobilierul, dar și să actualizați interiorul, schimbând aspectul canapelelor și fotoliilor pentru sărbători sau în funcție de timpul anului. Knit capace pentru mobilier sunt o soluție reală și la modă în această iarnă.

Capacele universal stretch pentru mobilier tapițat, care pot fi achiziționate în majoritatea magazinelor de mobilier, sunt în cerere. Tot ceea ce este necesar pentru aceasta este măsurarea lățimii spate a canapelei sau scaunului.

Modul mai puțin popular, dar mai economic, de a face o canapea mai atractivă, una învechită, este coaserea coperților pe mobilier tapițat, care va ajuta la transformarea interiorului camerei de zi la prima dorință.

Cum de a coase o acoperire pe mobilier cu mâinile proprii?

În acest articol vă vom spune cum să coaseți un nou "haine" pe o canapea veche.

Instrumente și materiale:

 • mașină de cusut;
 • material țesut dens - tapiserie sau covor (pentru partea din față);
 • materiale de mătase (pentru căptușeală);
 • trei lamele de lemn - două în lățime și o lungime de canapea;
 • fir, foarfece, bandă centimetru.

Cazul, care vă sugerăm să facă, va consta din două părți - elementul frontal de formă de cruce, pentru fabricarea, care este foarte potrivit tesatura densa si captuseala, am decis să facem mătase irizate. Această conexiune a diferitelor țesături de ajutor pentru a crea un contrast plăcut la aspectul original al produsului.

 1. Calculați dimensiunile piesei de față. Măsurați distanța dintre cotiere, adăugând 30 de centimetri la curbe și la cote. Prin același principiu, măsurați lungimea părții superioare a produsului - distanța dintre picioarele din față și din spate ale canapelei. Două bucăți de pânză sunt plasate perpendicular unul pe celălalt, se fixează cu pini și se coase.
 2. 1. Cum să coaseți mobilierul acoperă

 3. Trebuie să calculeze acum parametrii căptușelii - lungimea corespunde lungimii membrului superior, iar lățimea - lățimea pieselor faciale ale produsului, plus elementele pentru cotiere. Arunca în materialul pe canapea și se taie excesul de colțuri, asigurându-vă că centrul căptușelii viitorului este în mod clar aliniată cu centrul de canapea. Îndoiți căptușeala. După aceea, puneți-o pe canapea, împingeți excesul de material între pernele canapelei.
 4. 2. Cum să coaseți mobilierul acoperă

 5. Acoperiți partea frontală a produsului cu o căptușeală. Pentru a vă asigura că se potrivește perfect cu canapeaua, ar trebui să împingeți materialul între pernele canapelei. Dacă capacul de casă nu se află în mod corespunzător, introduceți chingile de lemn în spatele scaunului și în apropierea cotierelor.
 6. 3. Cum să coaseți mobilierul acoperă

 7. Dacă doriți să modificați din când în când aspectul canapelei, coaseți mai multe variante ale părții frontale a capacului.
 8. 4. Cum să coaseți huse de mobilă

 9. Oferă canapelei vechi vechea eleganță de canapea cu pereți laterali care curg și sunt decorate cu modele frumoase și perie partea exterioară a produsului.
 10. 5. Cum să coaseți mobilierul acoperă

 11. De asemenea, puteți conecta imaginația prin alegerea tipului de cotieră: decorați-l cu o frânghie croșetată sau legați elementul lateral cu un nod liber. Puteți conecta detaliile casetei prin fixarea lor cu butoane sau noduri.
6. Cum să coaseți mobilierul acoperă 7. Cum să coaseți mobilierul acoperă
8. Cum să coaseți mobilierul acoperă 9. Cum să coaseți mobilierul acoperă

Dacă aveți o țesătură rămasă, coaseți o pernă de pernă care va da o privire completă la canapeaua actualizată.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

87 − 81 =