ce hrană pentru a hrăni pisica

Este important să se facă o dietă bazată pe cât de multă hrană este absorbită de plăcere. A hrăni o pisică cu un aliment respins nu este o sarcină ușoară, indiferent cât de atractivă ar putea părea proprietarului după vizionarea anunțului. Dacă preferințele animalelor de companie nu sunt îndeplinite, atunci nu vor mânca în mod regulat și, ca urmare, sistemul digestiv va suferi și apariția se va înrăutăți. Primul indicator că o pisică primește o dietă echilibrată este o haină strălucitoare. Orice deteriorare a aspectului semnalează o deficiență a componentelor nutriționale importante.

Printre recomandările generale pot fi remarcat faptul că puterea de 2/3 ar consta dintr-un soiuri moi cele mai apropiate de hrana pentru animale în condiții naturale, și numai ca aditiv trebuie păstrate în bol granule 20-40 grame uscate. De asemenea, merită monitorizarea greutății sigiliilor și, dacă este necesar, reducerea numărului zilnic de porții.

Mâncare umedă

Cum să hrăniți pisica cu alimente, astfel încât ea să poată repara rapid puterea și nu i sa părut monotonă? Conservele sunt cât mai aproape de natură cu alimentele pe care animalele le vânează în condiții naturale. Conținutul de lichid este la nivelul optim. Dar merită să ne amintim că produsele conservate se deteriorează rapid după deschiderea băncii.

Alimente uscate

Absența umidității este lipsa de crochete uscate. Printre calitățile care dau avantajul în favoarea lui se numără faptul că puteți lăsa singur animalul de companie, crochete pre-turnate într-un castron. În plus, piesele grele vor curăța dinții. Reziduurile de alimente uscate pentru o lungă perioadă de timp nu se deteriorează, dar este necesar să se păstreze sacul închis: un aflux constant de aer reduce atractivitatea la gust, iar proprietățile de satietate scad.

Ce fel de hrană naturală pentru a hrăni pisica?

Sarcina unei diete naturale este de a hrăni pisica în timp ce mănâncă în condiții naturale. Metoda se bazează în principal pe carnea brută și pe produsele necombatabile. Dieta nu include cereale, deoarece acestea sunt capabile să provoace boli feline. Dieta include 80% carne crudă și 20% aditivi sub formă de ouă, iaurt și pește. Nu distrugeți legumele și fructele crude dacă animalul de companie ia acest tip de suplimente.

Care este hrana pentru pisica sterilizata?

Magazinele de animale de companie oferă tipuri speciale de hrană pentru animalele castrate. Dar trebuie să recunoaștem că aceasta este o mișcare de marketing. Majoritatea furajelor sunt create cu selecția de microelemente și conținut redus de calorii, acestea fiind criteriile importante pentru animalele sterilizate.

Subdiviziuni ale hranei pentru animale după clasă

Întrebarea cu privire la ce fel de hrană vă puteți alimenta pisicile pentru a nu dăuna sănătății dvs. se referă cel mai adesea la clasa de alimente pentru animale care există în mai multe moduri:

  1. Clasa economică este conceput pentru a satisface foamea, dar calitatea materiilor prime este scăzută. Marcile "Whiskas" si "Friskis", "Kitikat", "Meow", "Darling" nu sunt de dorit sa fie folosite ca principalele alimente.
  2. Clasa premium se poate lăuda de prezența cărnii în compoziție. "Royal Canin", "Hills", "BozitaEukanubu", "Belkando", "Yams", "Brit" nu sunt prea scumpe și suficient de hrănitoare.
  3. Clasa super-premium este alcătuită din componente nutriționale bine echilibrate. "Bosch Sanabel", "ArdenGrange", "FestChoice" sunt alese de oameni fără probleme financiare.

Este bine cunoscut faptul că pisicile iubesc laptele, dar se dovedește că nu puteți să-i dați laptelui. Și mănâncă de la masă poate de asemenea răni. Ce fel de hrană poate fi alimentată pisicilor, dacă umiditatea produsului și faptul că este absorbit cu pofta de mâncare nu sunt indicatori? Regula este una: fie că gospodina se pregătește pentru pisică, fie cumpără produse conservate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

69 − 66 =