Care sunt rasele de pisici?

O pisică poate fi iubită sau nu, dar în orice caz indiferent de ea nimeni nu tratează. Iar cei care nu iubesc doar pisicile, dar adora - o mare majoritate. Ei bine, cum nu poți fi atins de un mic pisoi pisoi pufos! Pisoiul, de regulă, a cerut să aibă copii acasă. Și predarea la rugămințile copilului său, vom obține acest mic miracol, de multe ori fără să se gândească la faptul că pisicile sunt diferite (uneori foarte exotice și aparent extravagant) pietre. Deci, ce rase de pisici exista.

Cat de rase

Potrivit Federației Felinologice Europene (WCF - World Cat Federation), aproximativ 70 de rase sunt considerate a fi recunoscute. Dar, potrivit datelor furnizate de Asociația americană a fanilor de pisici (CFA - The Cat Fanciers Association), există doar 40 de persoane. Pentru referință. Felinologia este știința pisicilor. WCF și CFA - cele mai autoritare organizații feline / Dar acum puteți răspunde la tot felul de întrebări legate de alegerea unei pisici. Deci, care rasă de pisici să aleagă (una dintre cele mai tradiționale probleme). Aici este imposibil să se dea un răspuns neechivoc. Concentrați-vă pe preferințele dvs., fără a uita de oportunitățile pentru educația corectă a unei pisici. La urma urmei, de exemplu, o pisică cu păr lung trebuie să-și curețe lana, iar unele vor avea nevoie de o îngrijire constantă a dinților (rasa Burmilla). Puteți obține o pisică de rasă obișnuită, iar dacă sunteți o persoană extraordinară, atunci este exotică. Prin urmare, pe scurt despre ce sunt rasele de pisici.

 1. lânos. Ei au nevoie de îngrijire atentă (zgârierea frecventă). Acest grup de pisici aparțin
  • persană;
  • Care sunt rasele de pisici?

  • Beijing;
  • Care sunt rasele de pisici2

  • kumerskie;
  • Care sunt rasele de pisici?

  • Balinese.
  • Care sunt rasele de pisici4
 2. Poludlinnosherstye. Grupul acestor păsări prietenoase și curioase include:
  • turcă;
  • Care sunt rasele de pisici?

  • somalez;
  • Care sunt rasele de pisici?

  • birmaneză;
  • Care sunt rasele de pisici?

  • siberian;
  • Care sunt rasele de pisici?

  • ratonul.
  • Care sunt rasele de pisici?
 3. Shorthair Pisicile sunt considerate cele mai arogante și mai independente, foarte solicitante de nutriție. Acestea sunt reprezentate de astfel de rase:
 4. europeană;
 5. Care sunt rasele de pisici?

 6. rusă;
 7. Care sunt rasele de pisici?

 8. British;
 9. Care sunt rasele de pisici?

 10. Siamezele.
 11. Care sunt rasele de pisici?

 12. Bessherstye. Această așa-numita Sphinx - canadian, mexican, și nu atât de mult timp în urmă a dedus Peterbald (St. Petersburg Sphinx, în care o lipsă totală de agresivitate și resentimente).
 13. Care sunt rasele de pisici?

Acest grup este considerat, de asemenea, foarte "tânăr" (înregistrat în 2006), rasa de pisici - "bambino". Acesta este același sfinx, dar cu labe scurte. Un alt bambinoz este numit pisica-dachshund. Prin urmare, dacă există o întrebare ce fel de rasă la pisicile chel, puteți spune cu siguranță - aceasta este sfinxul.

Care sunt rasele de pisici?

Înmulțirea sfințurilor este direct legată de alergii care nu tolerează lână. Această rasă "cheală" este pentru ei - fără păr, fără alergii, dar un favorit este întotdeauna acolo. Din rasele de pisici enumerate, să notăm care sunt cele mai renumite dintre ele. În primul rând, desigur, cea persană este una dintre cele mai vechi rase. Numai în Europa, perșii au apărut în jurul secolului al XVI-lea. Trăsăturile lor caracteristice sunt un nas aplatizat pe un cap mare și o haină lungă, de până la 15 cm grosime. Foarte calm și sociabil, dar în același timp sensibil.

Care sunt rasele de pisici?

Maine Coon rasa este o opțiune de câștig-câștig pentru iubitorii de pisici mari. La urma urmei, această rasă aparține celei mai mari pisici din lume. Greutatea acestor pisici poate ajunge la 15 kg, iar lungimea - mai mult de un metru. Surprinzător, lâna lor lungă nu permite trecerea apei, iar structura sa specială permite pisicilor să tolereze cu ușurință înghețuri chiar severe.

Care sunt rasele de pisici?

Aristocrații adevărați dintre pisici sunt magnificii britanici, cu varietatea lor de culori de la gri-albastru la smântână și ciocolată. Europenii îi numesc pisici de oameni de afaceri - pisica se simte singură.

Care sunt rasele de pisici?

Și, în concluzie, este imposibil să nu spunem ce rasă de pisici poate fi considerată cea mai populară. Palma campionatului aparține așa-numitei rase de tip siberian, distinctă de inteligența ridicată, sensibilitatea și individualitatea luminată. Pisicile "Siberii" sunt renumite pentru blana lor magnifică, care (în această unicitate a rasei) aproape că nu provoacă alergii.

Care sunt rasele de pisici?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =