Câți labradori trăiesc

Speranța de viață a unui câine, ca o persoană, depinde în mare măsură de activitatea sa, de calitatea nutriției, de tratamentul în timp util și de prevenirea bolilor. Acesta este motivul pentru care, câți ani de viață labradori, depinde în mare măsură de temeinicia îngrijirii și a îngrijirii din partea proprietarului.

Câți labradori sunt retriversi?

Speranța medie de viață a unui animal de companie este cuprinsă între doisprezece și paisprezece ani. Ar trebui să înțelegeți că aproximativ o treime din viață va trebui să consulte în mod constant cu un specialist. Așa sa întâmplat că, într-o măsură mai mare, câți ani câinii trăiesc retriversii labrador, depinde de monitorizarea atentă a stării de sănătate a animalului.

Acest lucru este valabil pentru distracția activă, nutriția și detectarea în timp util a diferitelor boli și tulburări de sănătate ale câinelui. Faptul este ca dupa ce creste corpul cainelui incepe sa prezinte "surprize" si cu o vizita la o consultatie cu un veterinar nu poate fi amanata.

Câți ani în viață trăiesc Labradorii - totul în mâinile proprietarului

Diferența dintre numărul minim și maxim de ani, câți labradori trăiesc de obicei, aproximativ cinci. Unele animale de companie care au o bună îngrijire pot trăi mai mulți ani, iar alții nu trăiesc până la zece ani.

Dacă cumpărați un cățeluș de la un ameliorator experimentat cu experiență și este absolut sănătos, câte copii trăiesc labradori, depinde numai de proprietari. Deci, să ne uităm la câteva puncte importante care afectează direct speranța de viață:

  • asigurați-vă că dați câinii zilnic activitate fizică, altfel vă veți confrunta cu problema excesului de greutate și aceasta este o amenințare semnificativă la adresa sănătății;
  • printre tipic pentru aceasta rasa cot boli sau displazia de șold articulațiilor, lipom, balonare, cataracta, cancer, epilepsie și alergii (întotdeauna să păstreze controlul asupra comportamentului câinelui și starea de sănătate);
  • Parul animalului de companie trebuie pieptat și examinat în fiecare săptămână pentru erupții, căpușe și alți dăunători.

Se pare că, într-o mai mare măsură, câte labradori trăiesc, depinde de îngrijirea competentă a animalului de companie și de îngrijirea proprietarului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 73 = 76