Câți Rottweilers trăiesc

Dacă vă întrebați câți ani trăiesc Rottweilers și ceea ce este necesar pentru a-ți face viața multă și fericită, acest articol este doar pentru tine.

speranţa de viață

Rottweilers nu sunt considerați ficat de lungă durată, la fel ca și alți câini de rase mari. Durata de viață a rottweiler-urilor depinde de mai mulți factori. Un animal de companie ar trebui să aibă un pedigree bun, deoarece longevitatea depinde direct de genetică. Dacă ar exista câini cu boli care ar putea fi transmise prin ereditate, Rottweiler ar fi în pericol și nu ar trăi mai mult de șapte ani.

O îngrijire bună și adecvată vă va permite să vă bucurați de compania câinelui dvs. preferat de mai mulți ani. Rottweilers în felul lor sunt leneși și inactivi, deci trebuie să-i oferiți plimbări frecvente și intensive cu jocuri. Acest lucru nu va spori doar apetitul lui Rottweiler, ci va întări și imunitatea.

Rottweilers sunt interzise să hrănească tot ce vine în minte: fără dulciuri, alimente grase și sărate, nu hrăniți câinele cu resturi de pe masă. Încercați să alimentați câinelui o dietă sănătoasă și echilibrată - aceasta va spori considerabil speranța de viață a lui Rottweiler.
Rottweilers sunt câini mari, masivi, deoarece această rasă a fost creată pentru protecție. Toți paznicii de câine se disting printr-un articol puternic și puternic, care le permite să lupte cu dușmanii. Recent, Rottweilers au fost folosite ca câini de luptă și acest lucru nu are un efect pozitiv asupra psihicului câinelui.

Rottweiler durata de viață

Câți ani trăiesc rottweilers, depinde de modul în care proprietarul are grijă de câine, în medie, viața lor variază între 10 și 12 ani. Dacă urmați toate recomandările, o dietă echilibrată, un exercițiu moderat, puteți prelungi viața Rottweiler-ului cu 14-15 ani. Unii câini din această rasă traversează linia celei de-a 17-a aniversări.

Iubeste-ti cainele, ai grija de ea - si apoi prietenul tau va trai o viata lunga si fericita.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

53 − 43 =