carcasă

Un atribut indispensabil al oricărui călător de mai mulți ani rămâne o valiză, care servește cu credincioșie și sinceritate, stocând cantități imense de îmbrăcăminte. Din nefericire, ca toate lucrurile, astfel încât acest tip de viață a bagajelor nu este etern. Dar un nou valizaj bun și de calitate costă o mulțime de bani. Dar există o modalitate de a prelungi viața "colegului tău" - un caz de protecție pe o valiză. Este vorba de el despre care vom spune.

Cum de a alege un caz pentru o valiză?

Pe drum, valiza așteaptă multe probleme, mai ales la aeroporturi. Este murdărie și tot felul de lovituri, de unde există adesea zgârieturi și zgârieturi. În acest caz, puteți utiliza un caz special. Apropo, ea nu îndeplinește doar o funcție de protecție. Capacul poate deveni și un accesoriu foarte elegant, deoarece multe modele sunt realizate în culori luminoase și la modă. Și luând bagajele la aeroport, vă va fi mai ușor să vă găsiți bagajele printre seturile de valize identice acoperite cu folie de plastic de unică folosință.

Atunci când alegeți un caz pentru valiza proprie, în primul rând să acorde atenție la potrivirea completă a dimensiunii cazului. În caz contrar, chiar și cel mai rafinat accesoriu va părea inadecvat. Pentru a evita risipa de bani, puteți cumpăra un caz pentru o valiză versatilă. Este fabricat din țesătură elastică și, prin urmare, potrivit pentru aproape orice bagaje.

Prin urmare, urmează un alt criteriu de alegere a unei pânză. Multe modele sunt fabricate dintr-un amestec de poliester și spandex, ceea ce face căzicul impermeabil și elastic. În plus, astfel de produse nu sunt susceptibile de molot. Unele cazuri sunt realizate din neopren, un material poros moale și impermeabil. Singurul negativ - ele sunt monocrome. Adevărat, evoluțiile recente au permis să creeze culori pozitive, dar astfel de modele sunt mai scumpe. Dacă nu vă plac culorile colorate, puteți alege un geam transparent pentru o valiză, din folie PVC și supplex elastic pe laturi. Adevărat, un astfel de material nu se distinge prin puterea sa remarcabilă.

Cum să coase un caz pe o valiză?

Singurul dezavantaj al accesoriilor elegante la bagaje este costul lor. Dar există o cale de ieșire - este de a coase un caz pentru un valiză cu mâinile tale. Există mai multe opțiuni. De exemplu, cel mai simplu este să faci o copertă dintr-un tricou masculin sau dintr-un fișier batch. Pentru a face acest lucru, garderoba ar trebui să fie purtat pe valiză din partea de sus.

Pachetul pentru un valiză cu mâinile tale

Apoi, este necesar să coaseți mânecile sau să le introduceți.

Cazul pentru o valiză2 Cazul pentru o valiză3

Apropo, în viitor, ele pot fi folosite ca un buzunar. Din partea de jos a tricoului trebuie să coaseți kuliska, unde este introdusă o bandă elastică sau o frânghie.

Valiza pentru valiza dvs.4

Atât de simplu este!

Cu o versiune mai complexă, veți avea nevoie de abilități pentru a lucra pe mașina de cusut. În primul rând, obțineți un material care are calități cum ar fi rezistența la apă și rezistența.

  1. Mai întâi trebuie să faci un caz pentru o valiză. Pentru a face acest lucru, ar trebui mai întâi să determinați cum veți pune accesoriul - în partea de sus sau în jos. Vă sugerăm să vă îmbraciți de sus în jos, fixând capacul fermoarului. Pentru a face acest lucru, luați în considerare patru vane în model: două dintre ele sunt plasate în partea de sus și de jos, iar celelalte două sunt laterale, servind ca elemente de fixare.
  2. Pachetul pentru un valiză cu mâinile tale5 Punga pentru un valiză cu mâinile tale6
  3. În plus, atunci când se construiește un model, este necesar să se ia în considerare "ferestrele" roților. Și mânere - partea superioară și laterală - este mai bine să plasați în "buzunar", unde dispozitivele pot fi ușor îndepărtate cu ajutorul "fulgerului".

  4. După eliminarea tuturor măsurătorilor de pe valiză pe hârtie, trebuie să faceți un model. După aceasta, procedați la tăierea țesăturii în funcție de model, ținând seama de 1-1,5 cm pentru cotele pentru cusături.
  5. Cazul pentru o valiză7

  6. Mulți vă recomandăm să începeți cu o opțiune "pilot", deoarece nu este întotdeauna posibil să coaseți o cutie de valiză fără erori de la prima dată.
  7. Ei bine, după aceea poți face croitoria căștii, pe care o vei folosi pentru scopul dorit. Pentru o protecție suplimentară, este recomandabil să furnizați o căptușeală, de exemplu, din sinteponă. Îmbinările marginilor și elementelor de fixare trebuie tratate cu filete puternice. Buzunarele produsului se recomandă a fi prelucrate într-un cadru care este prevăzut cu un tip de fulger de tip tractor.
Cazul pentru o valiză cu mâinile proprii8 Valiza acoperă cu mâinile

Rămâne să punem capacul pe valiză. Asta e tot!

Valiza acoperi cu propriile mâini10 Valiza acoperă cu mâinile tale11

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 1