Ce arata o pisica britanica?

Pisicile britanice sunt printre cele mai populare animale de companie. Acest lucru a fost precedat de mai mulți factori, dintre care principala - aspectul frumos și caracterul afectuos al acestor feline.

Britanicii au o varietate de culori, lungimea stratului și forma capului.

În prezent, printre reprezentanții acestei rase există aproximativ 60 de culori - una color, două și trei culori. Cele mai frecvente sunt albastrul britanic, negru, crem, alb și bicolor.

În plus față de colorare, există și alte caracteristici care determină standardul de pisici din rasa britanică. Să ne uităm mai în detaliu.

Standardele pisicilor britanice

Orice rasă poate exista și se reproduce numai dacă caracteristicile și caracteristicile acesteia sunt descrise în detaliu și recunoscute de toți cei care se ocupă de reproducere. Pentru fiecare parte a corpului animalului oferă caracteristici clare, prezența cărora vă permite să luați în considerare o pisică britanică. Iată principalele.

  1. Corpul. Dimensiuni medii și mari, puternice și puternice (mai ales la pisici).
  2. picioare. Scurt și dens. Picioarele sunt rotunde și puternice.
  3. coadă. Scurt și gros cu vârf rotunjit.
  4. cap. Britanicii au un cap rotund masiv, un craniu lat, un gât scurt și puternic.
  5. nas. Scurt, lat și drept.
  6. urechi. Scurt și larg la bază, ușor rotunjit. Foldul britanicului - a căzut în cap.
  7. ochi. Mare și rotund, pe distanțe mari. Culoarea corespunde culorii.
  8. lână. La britanicii cu păr scurt - scurți, nu adiacenți corpului, foarte densi. Longhair - lung cu caracteristici similare.

British Blue Cat - descrierea rasei

British Blue Cat este una dintre rasele naturale și are o sănătate excelentă. A cucerit lumea cu ea neobișnuită Ce arată o pisică britanică2 culoarea, nuanța gri are o nuanță albastră. Datorită acestui păr gros, împreună cu corpul masiv al britanicilor, creați o imagine foarte dulce și bună. În agitația actuală, dispoziția calmă și caracterul prietenos al britanicilor sunt deosebit de valoroase.

Descrierea rasei de pisică britanică Shorthair and Fold corespunde standardelor de mai sus, însă are propriile caracteristici. Deci, în primul caz, este un strat gros scurt, cu o podsherskom luxuriantă și moale, care creează așa-numitele „Teddy“, în timp ce al doilea - structura neobișnuită a urechilor, care sunt presate la cap, ceea ce face apariția de pisici în special atinge.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 1 =