ce este un marinar

Universal vacuum mariner este un aparat de uz casnic modern conceput pentru marinarea produselor. Și, deși a apărut relativ recent, a câștigat deja o popularitate largă. Acest lucru nu este surprinzător. Marinatorul de acasă economisește perfect energie și timp pentru gătit. Pentru a vă asigura că produsele nu diferă de mâncarea manuală, aveți nevoie de un marinator de vid.

Cum să folosiți marinarul?

Structura marinarului este destul de simplă. Acest dispozitiv are un balon cu capac etanș, o pompă de vid și un panou de control convenabil.

Principiul de funcționare este după cum urmează: încărcați produsele în unitate, completați marinata recoltată anterior, pompați aerul, conectați-vă. După ce pornește, marinarul începe să rotească balonul, amestecând mâncarea și marinata. Ca urmare, fibrele alimentare într-o stare de vid se îndepărtează una de alta și se umple imediat cu o marinadă imperceptibilă la intervalele noastre de ochi.

În doar 9 minute toate produsele încărcate în marinator sunt înmuiate cu marinată, iar mâncărurile gustoase, sănătoase și rapid gătite sunt furnizate.

Care marinar este mai bun?

Un marinator tipic de vid are o capacitate de 4 litri, o putere de 7 wați și o greutate de aproximativ 2 kilograme. Această unitate creează un vid în recipient și marinarea rapidă a produselor. Este foarte compact, poate fi purtată cu ușurință împreună cu dvs. în dacha, pe lângă faptul că are o placă ondulată detașabilă pentru prepararea cărnii.

Express marinator vă va permite să vă căsători cu o înaltă calitate a unei game largi de produse. Lucrarea sa constă în efectul vidului asupra porilor țesuturilor de origine vegetală și animală. Express Mariners, în plus față de marinarea, pot folosi, de asemenea expres marinatorpentru depozitarea produselor. Datorită prezenței unui înveliș de vid în recipient, a devenit posibilă păstrarea produselor proaspete mult timp.

Sfatul nostru

Înainte de a cumpăra, trebuie să verificați dacă în unitate este creat un vid. Dacă nu este, dispozitivul este defect. Acordați atenție, de asemenea, prezenței unei plăci ondulate (este necesară pentru înmuierea cărnii). Pentru legume, nu este necesar. După 9 minute, de regulă, toți marinarii sunt opriți, dar este mai bine să controlezi timpul de marinare. Pentru produsele din carne de timp, poate dura mai mult de 2-3 ori.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

47 + = 49