cel mai urât câine

În mod tradițional în fiecare an în California, un câine devine titlul celor mai urâte din lume. Mulți dintre ei au fost luați din adăpost, iar gazdele, indiferent de aspectul celor patru picioare, îi consideră prietenii cei mai amabili și mai devotați.

Animale, câștigători ai competițiilor "Cel mai urât câine"

Sam. Adăposturi Sam amantă mândru de animalul tau de companie, care este de trei ani consecutivi a menținut titlul de câine cel mai urât și condus de sus 10. Reprezentantul rasei chinez cu creastă în apogeul popularității sale a fost la o vârstă înaintată. Pe trupul lui încrețit, în pete nu era lână, în plus, câinele era orb și cu dinți strâmbați.

cel mai urât câine 1

Abby. Micuța prințesă a adus rasa Chihuahua pe piedestal. Juriul a fost uimit de picioarele și coloana vertebrală. Din cauza bolii ei, micuța Abby nu sa mișcat bine și a clipit mereu cu ochiul stâng, dar asta nu la împiedicat să câștige premiul mare.

cel mai urât câine 2

Cvasi Modo. Câinele este o cruce între un taur pit și un cioban olandez. A fost dus acasă de la un adăpost de către un medic veterinar, care a fost lovit de un defect înrădăcinat în coloana unui animal. Vă puteți teama de aspectul său, dar nimic nu-și bate sufletul bun.

cvasi modo

Swee Pee Rimbaud. Din cauza aspectului său neobișnuit, rasa chinezesc crested devine deseori câștigătoare a concursului "Câinii mai urâți". Lamele curbate, problemele de stomac și orbirea cu animalele de companie l-au ajutat să ajungă în competiții concurente.

cel mai urât câine 4

Alune. Comparativ cu ceilalți câștigători, câinele este foarte tânăr. Are doar doi ani. Un personaj energetic este completat de dinți proeminenți, ochi mari și lână neobișnuită. Câinele amestecă sângele chihuahua și shih-tzu.

cel mai urât câine 5

Muglia. Apariția sa în 2012, juriul a luptat cu Mugli, de opt ani. Încă o dată, chinezul Crested îi ajută să câștige premiul pentru câine. Probabil, judecătorii au fost bătuți de ochii ei umflați și de lîna care iese din fața ei. Nu i-a putut ascunde colții în gură, așa că le-a arătat constant publicului.

cel mai urât câine 6

Elwood. Elwood-ul în 2007 nu a putut lăsa pe nimeni indiferent. Nu a fost lipsit de chinezesc crested, care nu este renumit pentru aspectul său și chihuahua. Proprietarul a luat-o pentru nimic, iar câinele a compensat datele sale naturale cu un bonus demn.

cel mai urât câine 7

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

19 − = 17