Cele mai calme rase de caini

Câinele nu este pornit numai de familii cu copii și de oameni care conduc un stil de viață activ. Uneori vreau să stau în casa mea un prieten liniștit și fără emoție, cu care aș putea să mă plimb în seara asta în parc. Caută acest lucru este necesar printre cele mai calme rase de câini.

Cel mai calm câine din lume

 1. Printre cei mai liniștiți câini pentru un apartament din orice listă veți găsi bulldog englezesc. Desi rasa este incapatanata, dar este cu adevarat o piatra pasiva si cainele va avea destule plimbari linistite in lungime intr-o ora.
 2. Cele mai calme rase de caini

 3. Aproximativ aceeași dispoziție este posedată de reprezentanții rasei basset hound. Un aspect tare și un caracter foarte restrâns al caracteristicilor sale distinctive. Soluția ideală dacă există copii la domiciliu, deoarece câinele nu va manifesta niciodată intoleranță.
 4. Cele mai calme rase de caini

 5. Cu încredere în ce rasă de câini este cea mai calmă, vi se va răspunde de proprietari Labrador. Acest câine se adaptează perfect la obiceiurile proprietarului său, în timp ce activitatea sa este moderată.
 6. Cele mai calme rase de caini

 7. Acesta este cel care nu se agită niciodată și nu este nervos, deci așa este Sf. Bernard. Pentru toata formidabilitatea sa rasa este extrem de afectuoasa si devotata.
 8. Cele mai calme rase de caini

 9. Chiar și în exterior Marele Danez izbitoare de puterea și poziția aristocrată. Aceasta rasa este cu adevarat binevoitoare, unul dintre cei mai linistiti caini pentru un apartament.
 10. Cele mai calme rase de caini

 11. Favorit de mulți producători de filme Câine de munte Bernus nu doar ascultător și inteligent, ea este cu adevărat liniștită și extrem de liniștită. Acest câine nu are nevoie de plimbări lungi și active, dar în apartament va fi aglomerat.
 12. Cele mai calme rase de caini

 13. Răspunsul la întrebare, ce rasă de câini este cea mai calmă, pentru că mulți vor fi o rasă shar pei. Chiar și în latră un câine veți auzi în cazul în care ea vrea să vă avertizeze despre ceva sau arată.
 14. Cele mai calme rase de caini

 15. Se pot lua în considerare cele mai calme rase de câini bladhauda. În exterior, el este incredibil de amintesc de un hound basset, dar dimensiunea este considerabil mai mare. Rasa este bună și calmă, dar are nevoie de activități fizice.
 16. Cele mai calme rase de caini

 17. Destul de ciudat, dar rasa de beagle ogar după jogging și de formare un real homebody liniștit.
 18. Cele mai calme rase de caini

 19. Mastifful englez este atât de periculos pentru inamic, cât de mult este loial și flegmatic pentru familia sa.

Cele mai calme rase de caini

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

85 − = 78