Cenușă albă din aluminiu-0

În piața modernă pentru pardoseli, laminatul este unul dintre cele mai populare materiale. Mulți proprietari care doresc să vadă interiorul camerei în nuanțe neutre aleg un laminat alb de cenușă. Nuanțele sale sunt similare cu culoarea unui copac natural: de la alb pur la gri deschis. Aceste tonuri universale pot fi potrivite pentru orice decor de cameră. Cel mai adesea acest laminat are un model cu inele anuale pronunțate de lemn.

Lemn de cenușă aluminiu din interior

Datorită culorilor luminoase ale laminatului, cenușă albă, această acoperire este capabilă să extindă vizual spațiul camerei. De exemplu, alb, sau cum este numit, cenușa polară permite să setați accente de culoare de fundal pe alte elemente de interior: perdele, mobilier si alte accesorii.

podea de lumină adecvată este într-un astfel de stil interior este minimalist și Thai-tech, romantismul și modern, țară și art deco.

Decorarea podelei pentru cenușă este făcută cu o șanfrenare (canelură între lamele adiacente) sau fără ea. Dacă există o șanfrenare, efectul vizual al podelei este creat din lemn masiv.

Culoare frasin alb este combinat în interior cu roz moale, gri, oțel, bej, măsline, nisip galben, pal nuanțe de albastru, maro. Cu o astfel de acoperire, figurinele din bronz și mobilierul din piele se vor armoniza perfect.

Pentru podea, proiectarea de frasin alb laminat, puteți alege culoarea ușilor de mobilier și stejar albit, salcam lumina, zada. Pe fundalul cenușii albe, produsele din culoarea prunei coapte, cireșele negre, piulița ușoară vor arăta frumoase.

Plasarea unui capac de cenușă alba, ca orice alt laminat, este o sarcină simplă și rapidă. Grijă pentru o astfel de podea și destul de simplu: vid și ștergeți cu o cârpă umedă. Un preț relativ scăzut pentru cenușă aluminiu laminat face ca acesta să fie un material popular pentru proiectarea oricărei încăperi.

Laminat alb cenușă-1 Laminat alb cenușă-2 Lemn de frasin alb laminat -3
Cenușă albă din laminat 4 Cenușă cenușie din aluminiu -5 Cenușă albă din laminat -6
Lemn de cenușă albă -7 Cenușă albă din aluminiu -8 Lemn de frasin alb-9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 + = 19