Cine este mai bun decat o pisica sau o pisica?

În cele din urmă ați decis. În curând, în apartamentul dvs. va fi un pisoi mic, care va deveni cu siguranță un membru cu drepturi depline al familiei. Singura dilemă rămâne: cine este mai bine să obțineți o pisică sau o pisică? Din alegerea sexului animalului depinde caracterul și unele caracteristici ale conținutului. Astfel, este necesar să se efectueze o mică investigație, care va caracteriza "băieții" și "fetele" familiei de pisici.

Caracteristici comparative

Este dificil să se determine cine este mai bun decât o pisică sau o pisică, deoarece fiecare persoană are propriile criterii pentru animalele de companie. Foarte adesea animalul începe să fie perceput de existența sa, iar toate calitățile sale sunt acceptate ca ceva inalienabil. Dacă nu doriți să faceți față lipsurilor animalului, atunci trebuie să selectați cu atenție, astfel încât alegerea finală să fie absolut corectă.

Deci, ce calitati are pisica? Aici puteți face următoarea caracteristică:

  • foarte activă și uneori chiar agresivă;
  • se plictisesc repede cu nevăstuici;
  • să crească mai tare și mai mare;
  • trebuie să aibă în mod necesar acces la stradă.

Pisica este adevăratul stăpân în casă. El marchează colțurile pentru a-și limita casa și aceste "etichete" nu au mirosul cel mai plăcut. Fii pregătit ca pisica ta să dispară timp de câteva zile și să vină deja cu "rănile de luptă" obținute în luptele cu pisicile.
Spre deosebire de pisici? pisicile sunt ademenitoare și calme. Ele au următoarele calități:

  • curățenie;
  • dorința de a te culca leneș în genunchi;
  • adaptabilitate la orice condiții;
  • capacitatea de a avea descendenți.

Prin urmare, răspunzând la întrebarea: cine este mai afectuos, o pisică sau o pisică, răspunsul va fi fără echivoc - o pisică. Cu toate acestea, toate caracteristicile sunt strict individuale, și puteți întâlni cu ușurință o pisică domestică afectivă și o pisică activă neliniștită. Cine este mai bun decât o pisică sau o pisică?
Dacă sunteți interesat de cine este mai deștept decât o pisică sau o pisică, răspunsul este probabil să cadă pe o pisică. Pisici, mai simple și mai deschise, dar pisicile sunt mai vicleni. În același timp, pisicile sunt mai ușor de obișnuit cu tava și alte obiceiuri utile.

Pe cine să ia - o pisică sau o pisică?

În primul rând, trebuie să determinați nevoile pe care le întâmpinați. Dacă aveți nevoie de afecțiune, atunci pisica va fi o alegere mai potrivită. Dar dacă nu sunteți gata să acceptați posibilele descendenți, atunci alegerea va cădea pe pisică. Desigur, este posibil să sterilizeze o pisică, dar această procedură este rareori acceptată de către oricine, deoarece este destul de complicată, deși este sigură.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 2