Cinema la domiciliu

Toți fanii filmului vă vor spune în unanimitate că este mai bine să vizionați filme în cinema și este greu să nu fiți de acord cu ei. Un ecran imens, o imagine de înaltă calitate, care înconjoară un sunet puternic - toate acestea nu pot fi înlocuite doar prin vizionarea unui televizor într-o seară de duminică. Singura modalitate de a admira cinematografia este un cinematograf la domiciliu. Și nu vă surprindeți, pentru că nu este atât de dificil și costisitor cum credeți și vă vom spune cum să creați în mod corespunzător un cinematograf în apartamentul dvs.

Cum să faci un cinematograf la domiciliu?

Orice cinematograf începe cu un proiector. Există două tipuri principale de proiectoare: ecranul LCD - mai puțin strălucitoare, dar șocante și DLP - cu o imagine neobișnuită, dar nefavorabilă pentru viziune. Alegerea se face în funcție de prioritățile și posibilitățile financiare, deoarece prima opțiune este mai scumpă. Când cumpărați un proiector, nu uitați de rezoluția sa: rezoluția standard de 1280 × 720 este o opțiune universală. Dat fiind faptul că filmele vor fi redate de pe un computer, nu uitați de adaptoare!

Dacă vizionați frecvent televizorul în viața de zi cu zi, atunci sistemul home theater nu va servi ca înlocuitor. În acest caz, este mai bine să înlocuiți proiectorul cu un televizor LCD cu o diagonală mare.

epoca filmului Silent dispărut de mult, astfel încât după selectarea proiectorului se duce la selectarea componentei audio - difuzoare. home theater audio este format din 5 sau 7 difuzoare și un subwoofer. poziționarea corectă a difuzoarelor - este cheia pentru a face un teatru de film bun, așa că economisesc pereți găuri pentru organe de asamblare: difuzoare mici fixați colțurile camerei, centrul - peste proiector și setați subwoofer-ul pe podea, la oricare dintre pereți.

Ultima componentă este un ecran, a cărui calitate afectează în mod direct calitatea imaginii rezultate. Prin urmare, nu o înlocuiți cu o foaie sau cu o perdea, petrecând pe un ecran bun de dimensiune optimă, ținând cont de linia pereților, de 20 cm pe fiecare parte.

Rămâne să proiectăm casa noastră de acasă în apartament. Fixăm proiectorul pe tavan cu ajutorul unor dispozitive speciale de fixare. Toate firele, și vor fi multe dintre ele, sunt ascunse sub podea pentru a se proteja și echipamentul. Teatrul de acasă al casei va corespunde prezentului, dacă este întunecat în mod corespunzător: cumpără jaluzele sau filtre luminoase pe ferestre. Și, în sfârșit, nu uitați să vă gândiți la vecinii dvs. și, dacă este necesar, izolați camera cu plăci de gips sau spumă.

Camera cu un cinematograf nu este diferit de spațiile obișnuite, dar în funcție de gustul lor proprii, puteți trage ca un teatru de film real: a pus câteva scaune confortabile, atarna afișe promoționale pe pereți. În general, nu există nici o imaginație limită în interiorul cinema cameră, iar aici sunt cateva idei pe care le prezentăm mai jos.

Cinema la domiciliu 1 Casa Cinematografică 2 Casa de cinema 3
Cinema House 4 Cinema House 5 Casa cinematografului 6
Cinema House 7 Casa cinematografului 8 Casa cinematografică 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

32 − 31 =