Ciocan pentru a bate carnea

A inventat un număr imens de atribute care fac viața mai ușoară pentru bucătari și bucătari, ceea ce face ca procesul de gătit să fie distractiv și plăcut. Un ciocan pentru baterea cărnii, se referă doar la astfel de unelte. Ajută la aducerea cărnii în aceeași stare, când se dovedește a fi foarte moale, suculentă și gustoasă. Dar, printre sortimentele mari prezentate pe rafturi, este foarte dificil să se decidă. Pentru ca ochii să nu fugă, vă vom spune cum să alegeți ciocanul potrivit pentru carne și ce ar trebui să acordați atenție atunci când îl cumpărați.

Tipuri de ciocane pentru cotlete de carne

1. Ciocan din lemn pentru baterea cărnii. Pe baza experienței unui număr mare de gospodine, se poate spune că un astfel de ciocan nu este întotdeauna potrivit pentru prelucrarea cărnii. Un ciocan de lemn este, de obicei, foarte ușoară, și acesta este exact opusul a ceea ce are nevoie de carne. La urma urmei, suntem, doresc doar să respingem, și nu "pat". Iar această ușurință ne obligă să aplicăm o forță considerabilă pentru a descuraja în mod corespunzător piesa dorită. În plus, în ciuda prieteniei ecologice a materialului, umezeala afectează negativ arborele, care devine o focar de bacterii patogene.

2. Carne din oțel inoxidabil. Aici, de regulă, se aude doar o laudă. Și nu este necesar să cumpărați un ciocan dorogo al unei firme bine cunoscute, vechea sovietică, care a ajuns de la bunici, va fi, de asemenea, perfectă. Profesioniștii acestui ciocan vor fi:

  • greutate - un ciocan greu mai ușor și mai rapid pentru a obține carnea la grosimea dorită. Și cu un astfel de ciocan, veți putea respinge o felie de friptura, care Hammer pentru carneprăjit în doar 3 minute;
  • dinți metalici. Pot exista mai multe variante. Pe de o parte, ciocanul este neted, celălalt are dinți sau de o parte și de alta a dintelui, dar de dimensiuni diferite. Deși se presupune, în general, că partea netedă nu va reuși să bată bine, este o chestiune de gust, așa cum se spune. Dar, cu siguranță, având un malleus cu denticule, vă depuneți mai puțin efort în procesul de bătut. Dinții sunt capabili să facă față bine venelor, făcându-i mai moi.

3. Un ciocan pentru carne este un fel de 2-in-1. Pe de o parte, malleusul, cu sau fără dinți, și pe de altă parte o mică cusătură îngustă, care poate fi utilă în orice moment atunci când lucrează cu carne.

Acum știți subtilitățile și trucurile de bază pe care am văzut-o amăgătorii și, cu siguranță, când veniți la magazin, veți ști ce aveți nevoie. Un pic de sfat în cele din urmă, verificați produsul pentru rezistență, astfel încât să nu se întoarcă, astfel încât în ​​timpul gătitului una din componentele acestui instrument să nu zboare spre lateral.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

33 − 31 =