Clicuri pentru papagalii masculi

Alegerea unui pseudonim pentru un papagal, un băiat în particular, este departe de o sarcină atât de simplă, cum ar părea la prima vedere. Dacă pasăre nonverbală, în principiu, orice nume adecvat, peste alegerea numelui pentru un potențial „vorbăreț“ va trebui să sparge capul. La urma urmei, animalul dvs. de companie ar trebui să învețe nu numai rapid, ci și să învețe cum să-l pronunțe frumos.

Care este numele papagalului?

Proprietarii cu experiență recomanda atunci când aleg un nume pentru papagali de sex masculin, precum și pentru femelele care urmează să fie ghidate de unele caracteristici ale „conversație“ a acestor păsări. În primul rând, cel mai ușor de a stăpâni papagali hissing sunete, și „k“ sunete „p“ și „h“. În al doilea rând, ca papagalii cuvintele intoneze, bine, dacă porecla va fi urmat de așa-numitul "Extinderea" vocale. Și pe această bază, următoarele poreclele cele mai populare pentru papagali: Arkadi (cel mai probabil ca animalul tau de companie va pronunța acest nume ca App-ka-aaa-sha), desigur, Gosha și Keșa, Petrushka, Grisha, Yasha și Yarosh, Carlos, Misa.

Un papagal este o pasăre neobișnuită, strălucitoare și amuzantă. Prin urmare, mulți proprietari dau numele lor pline de umor la favoritele lor cu pene. De asemenea, nu este neobișnuit ca papagalii cu porecle amuzante să spună ce "vorbitori" ridică perfect starea de spirit pentru toți cei din jurul lor.

Sfaturi pentru începători

Un mic sfat pentru proprietarii de "papagali" de papagali. Dacă numiți animalul dvs. un nume de sex masculin (feminin), atunci încrederea în sexul animalului dvs. de companie ar trebui să fie de o sută la sută. Altfel, în timp, nu puteți evita jena, dacă, de exemplu, Jacques magnifică se dovedește a fi Jacqueline sau invers. Dacă nu există o astfel de certitudine, este mai bine pentru o pasăre să dea așa-numita. Numele este unic, potrivit atât pentru băiat cât și pentru fată. De exemplu, Shura, Ricky, Laurie.

După ce ați ales porecla, contactați papagalul, numindu-i numele în mod clar, încet, dar și destul de emoțional. "Govorun" își va învăța rapid numele și va reacționa la aceasta la prima adresă a proprietarului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 29 = 39