compatibilitatea Labeo cu alte pești

Labeo este un pește clasic de acvariu care aparține familiei Karpov. Nu are o culoare remarcabilă, dar aceasta nu înseamnă că nu este familiară. Cel mai adesea are o culoare catifelată închisă și aripioare roșii strălucitoare, dar uneori există persoane de argint, verde și alb. Dacă vă decideți să puneți un Labeo de pește exotic în acvariu, trebuie să luați în considerare compatibilitatea acestuia cu alte pești. În caz contrar, va trebui să observați o rivalitate activă între indivizi și hărțuiri constante.

Labeo în acvariu

Împreună cu aspectul memorabil, acest pește are și un caracter neplăcut. Ea este o persoană foarte dinamică și activă și prezintă o teritorialitate de invidiat. Într-un acvariu, peștele ocupă un anumit teritoriu (pietre, lemn de pluș, grote și alte elemente voluminoase ale peisajului) și îl protejează zelos de orice fel de infracțiuni externe de la alte pești.

Compatibilitatea Labeo cu alte pești este, de asemenea, afectată de vârsta ei. Cu cât individul este mai în vârstă, cu atât mai puternic ea manifestă o beligeranță în caracter. Foarte clar, poate fi observată la bărbații adulți. Dacă există mai mulți indivizi de sex masculin în acvariu, atunci vor fi neapărat neplăceri între ele. Un pește lider mai puternic își va confirma superioritatea față de alți rivali. Rezultatul luptelor pentru teritoriu va fi cântărite și zăbrele sfâșiate.

Compatibilitatea labei de pește

Specialiștii au identificat peștele cu care este de dorit să conțină speciile de pește Labeo. Acestea includ: scalare, barbs, catfishes, coridoare, malobare dalian și spini. De ce aceste tipuri? Faptul este că acești pești au prea multă viteză până la agresivitatea pe care Labeo o poate prinde, pe lângă faptul că trăiesc cu ei în diferite straturi de apă. Cu cocoși, pești de aur, cichlide și astronomul Labeo este mai bine să nu se combine.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 5