Conținutul de gourami

Gourami - unele dintre cele mai renumite pești de acvariu, sunt nerăbdători în întreținere și îngrijire, au un caracter bun și sunt aproape omnivor. Pentru o combinație a tuturor acestor factori, girafele sunt îndemânați de mulți acvaristi.

Există o perlă, marmură, albastru, miere și gurami. De fapt, speciile sunt chiar mai mari, ele variază în funcție de culoare și dimensiune. Cu toate acestea, toți reprezentanții guramie de pește se întâlnesc împreună în aceleași condiții și se remarcă numai în culori.

Gurami în acvariu

Peștele gourami ne-a venit din rezervoarele din Asia de Sud-Est, unde a trăit atât în ​​ape în picioare, cât și în ape mobile. Principala cerință pentru guru este disponibilitatea spațiului pentru mișcarea distractivă în jurul acvariului și un număr suficient de plante, printre care puteți crea un cuib retras pentru tine.

În ceea ce privește vecinii, este posibil să alegeți pești de pește, de exemplu, neon, precum și scalari, soms. Excludeți peștii prădători și vivipari, nu se încadrează în gurami amici. Pestii prea mici, inclusiv prăjiții, pot fi percepuți de guru ca și alimente.

Acvariul pentru gurami a sfătuit să aleagă între 70 de litri, pentru a putea trăi confortabil mai mulți pești. Primer pentru acvariu este mai bine să alegeți o culoare închisă, se va potrivi cu pietricele și pietricele.

Plantele pentru gurami sunt necesare: pot fi atât plante alge cât și plante plutitoare. Cu toate acestea, nu vă răsturnați prin înmormântarea acvariului, ci lăsați mai mult spațiu pentru înot.

Adăugați la acvariu și ghiocei. În plus față de funcția estetică, ele produc substanțe chimice speciale care aduc apa mai aproape de starea mediului natural și au un efect benefic asupra sănătății peștelui.

Cum să mențină gurami?

Temperatura optimă a apei pentru gurami este de + 24-270С. Apa in acvariu este mai bine sa se schimbe in fiecare saptamana la aproximativ o parte. Temperatura pentru gurami este foarte importantă, dar atunci când schimbă apă, ei sunt în măsură să reziste la o creștere pe termen scurt și scăderea temperaturii.

Condițiile Gurami permit acvariului fără filtrare și aerare a apei, dar este mai bine dacă aceste sisteme funcționează. Iluminatul pentru pești este un factor foarte important. Ei bine, dacă dimineața va fi lumina naturală a soarelui, dar o puteți înlocui cu iluminare artificială luminată. Peștii nu au nevoie de lumina ceasului, să le aranjeze o noapte, să oprească lampa.

Peștii gurami au multe specii, de exemplu, marei de marmură și perle, al căror conținut nu diferă de condițiile generale. Dar pentru a păstra gurusii de pescuit în acvariu, ar trebui să cumpărați cei mai tineri indivizi. Cu grijă, pot crește până la 35 cm în acvariu.

Gurami în acvariu pot trăi 5-7 ani dacă observați condițiile necesare pentru viața lor: temperatură și lumină, înlocuirea apei, prezența plantelor, hrană regulată și variată.

Ce să hrănești cu gurami?

Mâncarea gastronomică poate fi folosită de orice fel:

  • uscat;
  • plin de viață;
  • legume;
  • Conținutul de gurami din marmură

  • congelate.

Peștii sunt nemulțumiți în mâncarea lor și cu plăcere vor fi mulțumiți de ceea ce le oferiți, fie că este vorba despre brânză de vaci, brânză topită sau carne răzuită. O gură mică este o caracteristică a structurii gurami, prin urmare hrănirea este posibilă numai în bucăți mici. În caz contrar, guru-ii nu vor putea captura și digera particulele de alimente.

Nu suprasolicitați peștele, este mai bine să faceți un meniu pentru variatele variate. Dimineața puteți hrăni animalele cu alimente uscate, iar în seara se oferă live.

Dacă te duci în vacanță pentru o săptămână sau două, atunci întrebarea cum să aibă grijă de guru, poate că nu vă pasă. Pestii adulti pot supravietui 1-2 saptamani fara mancare si nu pot slabi deloc.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 3