covor iarba

Iarbă de covoare este o acoperire destul de populară acum. Este un produs verde pufos. Această textură fascinează cu ușurința și grosimea ei aerisită din cauza pâlniei lungi.

Când faceți astfel de covoare utilizați atât materiale naturale (bumbac, lână), cât și materiale artificiale (viscoză).

Lungimea grămezii poate fi de 2 până la 10 cm. Cu cât indicele de densitate este mai mare, cu atât mai gros și mai bun este covorul. Astfel, izolația termică și fonică, rezistența la uzură și rezistența la uzură cresc. Elasticitatea grămezii este responsabilă pentru deformarea covorului. Este necesar să apăsați covorul cu mâna și să îl eliberați. Cu cât grămada se întoarce mai repede în poziția inițială, cu atât vor fi mai puțin observabile urmele mobilierului.

Covoare iarba - gazon în casă

Nu pentru toate locurile pentru un covor sub formă de iarbă în casă. Este de dorit să se stabilească un produs cu un pui de somn lung în pepinieră, în cazul în care copilul este inca mic, si foarte activ, și în locuri cu un grad ridicat de permeabilitate. În plus, nu este de asemenea recomandabil ca persoanele care suferă de alergii să se ocupe de un covor de iarbă. De asemenea, trebuie să acorde o atenție la baza de covor. Felul de bază este considerat mai practic decât materialul de iută. În alte cazuri, covorul cu imitație de iarbă este o alegere excelentă pentru a crea confort și confort în casă. Ideal pentru un dormitor și un copil (dacă copilul are mai mult de 5 ani).

Arata efectiv produsele cu o lungime diferita de gramada. Acestea seamănă cu un adevărat gazon cu desene diferite, dar prețul unei astfel de capodopere crește uneori.

Îngrijirea includ lung Standard covor: vidarea gradul de poluare, curățare chimică de două ori pe an, elimina petele cu ajutorul curatatorii profesionale.

Covorul sub iarba verde plac ochiul cu o culoare suculenta, creeaza un sentiment de calm si intimitate cu natura. Cresterea covoarelor este un element modern al interiorului care ajuta la crearea confortului si a confortului in casa de multi ani.

covorul de iarbă 1 covorul de iarbă 2 covorul de iarbă 3
covorul de iarbă 4 covorul de iarbă 5 covorul de iarbă 6
covorul de iarbă 7 covorul de iarbă 8 covorul de iarbă 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

43 − 33 =