Cum de a curăța cizmele Suede

Suede - material destul de finic, se teme de umiditate excesivă, de praf, de substanțe chimice. Cu toate acestea, cizme sau cizme făcute din acest material arata foarte scump și frumos, atât de mulți aleg pantofi de suede, chiar și pentru șosete demi-sezon. Cum pot curăța cizmele de piele de piele?

Cum pot curăța cizmele de piele de piele?

În primul rând, este demn de remarcat faptul că există instrumente speciale pentru curățarea cizmelor de piele de căprioară. Vânzătorii le oferă adesea atunci când cumpără o pereche de pantofi. Aceste unelte îndepărtează foarte eficient chiar contaminanții complexi, lăsând în același timp suedeza în forma sa originală, fără a crea dungi sau urme. Printre cele mai populare produse de curățat se numără: Salton, Salamander professional, Tarrago, Silver, Collonil, Dr.Sc. Beckmann, Avel, Saphir, Erdal. În linia de produse profesionale pot fi găsite aici pentru a vă ajuta să scapi de atât solurile ușoare și pete: spumă, agenți de curățare, spray-uri, loțiuni și substanțe potente: sampoane, radierele, diluanți pentru vopsea.

Cum de a curăța cizmele din piele de iarnă cu acasă? Puteți utiliza două tipuri de curățare: umedă și uscată. Pentru curățarea pantofilor umedi, puteți folosi următoarea rețetă: într-un pahar de lapte degresat, adăugați o linguriță de sodă și amestecați bine. Apoi, ștergeți locul murdar cu o bucată de pânză groasă, umezită într-o soluție, apoi umblați pe suprafața cizmei cu o cârpă umezită cu apă.

curățare chimică poate avea loc după cum urmează: piele de căprioară murdar ar trebui să fie șters cu o bucată de spumă tare sau o gumă de șters, apoi pensula pieptene special. Dacă vă confruntați întrebarea: cum de a curăța cizme de piele de căprioară blond sau roșu, ea poate fi rezolvată după cum urmează: poluarea au nevoie de un grăunte bun cu pudră de talc și se lasă pentru ceva timp. După aceasta, este necesar să curățați temeinic cizmele cu o perie, îndepărtând resturile de murdărie împreună cu pulberea.

Cum să cureți cizmele din piele de piele1

Îngrijirea pantofilor de seamă

Pentru a scăpa de o mulțime de probleme atunci când curățați pantofii de piele de căprioară vor fi capabili să aibă grijă. În primul rând, este necesar să se achiziționeze mijloace speciale pentru a proteja piele de căprioară de murdărie și umiditate. Acestea sunt impregnări speciale și spray-uri care se aplică pe încălțăminte după curățare. De asemenea, trebuie să cumpărați o perie specială pentru piele de căprioară. Poate deveni o mântuire reală dacă cizmele sunt purtate în noroi. Această perie îndepărtează perfect murdăria mică și, de asemenea, pieptește gramada de pe cizme, oferindu-le un aspect mai curat și nou. În cele din urmă, nu ar trebui să uităm că piele de căpătâi - este mai mult o soluție pentru vremea uscată, așa că este mai bine să ai o pereche de pantofi înlocuite din chestii mai puțin capricioase.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 6