cum să cureți un covor cu dispariția 0

Din cele mai vechi timpuri, covoarele au fost decorate și izolate cu o locuință. Un astfel de produs nu este doar un obiect de artă, ci și un simbol al prosperității. Covoarele moderne sunt foarte diverse în textură, culoare, material.

Vine timpul și gospodinele se întreabă cum să spele covorul fără a ieși acasă: Vanish, detergent de rufe, săpun de rufe - produsele chimice de uz casnic moderne fac o treabă excelentă în această sarcină.

Luați în considerare modul de curățare a covorului de către Vanish acasă.

Curățarea covorului

Această procedură nu necesită mult efort. Este de dorit să o conduceți de două ori pe an.

Astăzi Vanish este unul dintre cele mai populare mijloace, în special pentru curățarea covoarelor de acasă. Cu toate acestea, nu toată lumea poate să o folosească corect.

  1. Este necesar să curățați cu atenție covorul de praf. Dacă este posibil, bateți-vă pe stradă sau o acoperiți acasă. Goliți covorul trebuie să fie pe ambele părți, pornind de la partea greșită. Atenție: dacă nu îndepărtați praful de pe covor, atunci în procesul de procesare pot să rămână petele, petele și petele.
  2. Curăță șamponul cu spumă groasă de covor. Pentru a face acest lucru, se diluează în apă caldă (nu mai mult de 40 de grade), 1 parte de Vanish și 9 părți de apă, adică. 30 ml din preparat și 270 ml. apa, bate viguros până când se formează o spumă groasă și pufoasă.
  3. Trebuie să alegeți un burete. Ar trebui să fie cu pori mari și confortabile în dimensiune. Peria trebuie să aibă o grămadă moale și lungă.
  4. Spuma este aplicată pe covor cu mișcări ușoare într-un cerc. Dacă spuma scade în timp, amestecați soluția. Principalul lucru este de a evita udarea covorului - se poate micsora. Atenție: nu frecați spuma în covor.
  5. Înainte de curățarea întregii suprafețe, se pune o capsulă veche pe un capac al produsului concentrat și se lasă timp de 15-20 minute. În samponul de spalare spuma Vanish este un reactiv, ea este cea care "ia" toată murdăria asupra ei și o împinge la suprafață, în timp ce curăță covorul de murdărie și praf.
  6. Timpul de uscare al spumei depinde de tipul de covor, de lungimea sa și de densitatea acestuia. Experții nu recomandă să așteptați prea mult, deoarece covorul va absorbi umezeala necesară.
  7. O atenție deosebită ar trebui acordată ventilarea camerei, în cazul în care covorul este curățat. La urma urmei, din cauza lipsei de aer, el se poate "sufoca" și apoi toate eforturile vor ajunge la zero, iar covorul va avea un miros neplăcut de mucegai.
  8. Etapa finală este aspirarea. Este necesară îndepărtarea cu grijă a spumei, fără presiune specială asupra periei, deoarece a fost colectată toată murdăria.
  9. După cum puteți vedea, nu este dificil să curățați covorul corect de Vanish acasă.

După un astfel de tratament, produsul va avea întotdeauna un aspect elegant și va servi timp de mulți ani.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 10 = 18