cum să decorezi pantaloni scurți denim

Astfel de haine casual ca blugi nu sunt aruncate. Din model de moda sau podnadoevshaya model de blugi ușor se transformă în pantaloni scurți. Pentru a vă umple dulapul cu un lucru nou, va fi destul de simplu doar să tăiați pantalonii, dar decorarea suplimentară a pantalonilor de blugi le va da personalitate. Materialele de decorare pot fi utilizate într-o varietate de moduri.

Dacă slujba croitorului este un mister pentru tine, atunci începeți cu cea mai simplă pictură. Și opțiunile pentru cum să decorezi cu pantalonii tăi denim cu vopsea, nenumărate! Cu toate acestea, și culorile în sine. Cel mai simplu este ceaiul și albul. Într-o perfuzie puternică de ceai (4-5 pungi pe litru de apă), reduceți pantalonii scurți sau o anumită parte a acestora timp de trei zile. Apoi se usucă și se pune într-o zi într-un recipient cu apă și oțet (50 ml pe litru de apă) astfel încât culoarea să fie fixă ​​și să nu fie spălată. Este mai convenabil să folosiți albul pentru vopsirea șorturilor dacă îl vărsați într-o sticlă de pulverizare. Albitatea dă un efect instantaneu, dar cu cât țineți mai mult pantalonii scurți, cu atât vor fi mai puternici.

cum să decorezi pantaloni scurți cu mâinile tale cum sa decorezi pantaloni scurti cu mainile tale2 cum să decorezi pantaloni scurți cu mâinile tale3

Și aici este o altă versiune interesantă și necomplicată de pantaloni scurți de jeans.

Vom avea nevoie de:

 • pantaloni scurți;
 • vopsea;
 • șablon;
 • Scotch bandă;
 • burete.
 1. Am atașat șablonul la pantaloni scurți, apoi cu un burete înmuiat în vopsea, aplicăm un desen.
 2. cum să decorezi pantaloni scurți cu mâinile tale cum sa decorezi pantaloni scurti cu mainile tale
 3. Pentru a învăța un efect mai elegant, în unele locuri, aplicați vopseaua în mod inegal, mai intens sau neuniform. În cele din urmă, puteți desena un pliant sau alte elemente cu o ciucure pe pantaloni scurți.
cum să decorezi pantaloni scurți cu mâinile tale6 cum sa decorezi pantaloni scurti cu mainile tale 7

În acest sezon în tendința de pantaloni scurți, decorate cu o varietate de tipuri de dantelă. Acest lucru le oferă un fel de romantism și, în același timp, îndrăzneală. Decorați pantaloni scurți cu dantelă (ca pe laterale și pe buzunare, centură) nu este dificil. Puteți chiar să o coaseți de sus.

cum sa decorezi pantaloni scurti cu mainile tale cum să decorezi pantaloni scurți cu mâinile tale9

Dacă timpul este suficient, puteți decora pantaloni denim cu pietre, margele, paillettes. Cum se face acest lucru? Complet inconsistent!

Vom avea nevoie de:

 • pantaloni scurți;
 • margele, pietre, margele;
 • foarfece;
 • clei;
 • line;
 • firul, acul.

cum să decorezi pantaloni scurți cu propriile mâini10

 1. Fixați firul pe pantaloni scurți la lungimea dorită. Într-o ordine arbitrară sau pre-proiectată, coaseți pe elementele decorative ale manșetelor rezultate. Este mai bine să combinați margele sau pietre mici cu cele mai mari.
 2. cum să decorezi pantaloni scurți cu mâinile tale11 cum să decorezi pantaloni scurți cu mâinile tale
 3. Strașă pastă cu adeziv. Pantalonii sunt gata!
cum să decorezi pantaloni scurți cu mâinile tale13 cum să decorezi pantaloni scurți cu mâinile tale14

Dar cu cum să decorezi pantaloni scurți la modă în colțul din acest an, pot apărea dificultăți. Pentru a fixa aceste elemente de decor aveți nevoie de o armă specială, care de obicei nu are o casă. Sunteți norocoși dacă găsiți în vânzare spini care sunt fixați cu nituri pe spate. Decora aceste elemente decorative pur și simplu - face doar găuri în pantaloni scurți, treci pinul stud și fixați-l pe partea din spate.

Aici, opțiunile de decorare vă vor spune o fantezie. Puteți decora pantaloni scurți numai pe părți cu câteva piroane, iar fetele șocante îndrăznețe vor dori modelele complet acoperite de aceste elemente. Dar trebuie să vă amintiți că astfel de pantaloni scurți sunt ușor de stricat dacă atașați prea multe piroane. Din haine elegante se vor transforma în absurditate și lașcivități. În plus, îmbrăcămintea trebuie să fie confortabilă, așa că înainte de a decora buzunarele din spate ale pantalonilor cu spini, trebuie să te gândești la ce să stai în ele, vei fi ușor inconfortabil.

cum să decorezi pantaloni scurți cu mâinile tale15 cum să decorezi pantaloni scurți cu propriile mâini16
cum să decorezi pantaloni scurți cu mâinile tale17 cum sa decorezi pantaloni scurti cu mainile tale18

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

52 − = 50