Cum să acoperi căpșunile pentru iarnă cu materialul de acoperire

Toată aroma aromatică de căpșuni este de fapt o căpșună de grădină cu un gen botanic unic. Fructele uimitoare ale acestei plante minunate sunt delicioase și sănătoase.

Această cultură de grădină necesită o atenție deosebită. Este de remarcat faptul că în pregătirea centurii de mijloc și apoi plantarea răsadurilor de căpșuni se efectuează la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. De asemenea, puteți să vă plantați cultura preferată în toamnă, începând cu sfârșitul lunii august și terminând cu începutul lunii septembrie. Pentru plantarea răsadurilor, este mai bine să alegeți o zi ploioasă, dar destul de caldă. După ce dragul a fost plantat, pentru ca ea să vă poată mulțumi cu primele fructe de pădure delicioase, trebuie să aveți grijă de iernarea ei calitativă.

Material pentru adăpostirea căpșunilor

Mulți grădinari cred că pregătirea pentru încălzire ar trebui să înceapă numai după ce randamentul său sa terminat. Cum să acoperi căpșunile pentru iarnă cu materialul de acoperire? Această problemă este foarte relevantă în rândul fermierilor moderni, deoarece această metodă nu este doar simplă, ci și eficientă.

Începătorii ar trebui să fie conștienți de faptul că rădăcinile căpșunii nu sunt adânci, de aceea să așteptați o iarnă rece, ar trebui să aveți grijă de adăpostul cald. Care dintre ele să alegeți izolația depinde de experiența și pasiunea grădinarului, dar cele mai frecvente sunt agrovolokno și spunbond. Aceasta ridică următoarele întrebări:

  1. Când să acoperim căpșunile pentru iarnă cu agrofibre? Ca și în alte moduri de adapost, va fi cel mai bun timp mijlocul toamnei. Această metodă de izolare este foarte populară, deoarece va ajuta la asigurarea unei protecții excelente a solului de căpșuni. Atunci când alegeți acest material, se poate observa capacitatea sa de a respira și a nu pierde căldura rezultată
  2. Cum să acoperiți o căpșună cu țesătură pentru iarnă? Această opțiune se încălzește, nu este considerată mai puțin relevantă astăzi, pentru că este spanbond ajutor întuneric oferă o recoltă bogată și de înaltă calitate. Trebuie avut în vedere că grosimea stratului pentru plantele de adăpost ar trebui să fie aproximativ 6-8 centimetri. Acest punct este, de asemenea, observat, având în vedere întrebarea, cum să acopere în mod corespunzător căpșunile pentru iarnă cu agrofibre? Odată cu apariția căldurii, materialul trebuie îndepărtat astfel încât arborii să crească și să se dezvolte.
  3. Ce alte materiale pot folosi? Puteți, de asemenea, să acoperiți căpșunile pentru iarnă cu rumeguș sau molid simplu, dar de la ele puteți obține un efect ușor diferit.

Puteți acoperi căpșunile pentru iarnă cu material de acoperire? Desigur, puteți și, în unele cazuri, chiar este necesar pentru că un astfel de material va oferi animalului de companie confortul necesar într-o iarnă fără zăpadă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

50 + = 54