Cum sa dati o baie

Baia este o cameră specială în care o persoană se poate retrage, unde nimeni nu-i deranjează pacea. Prin urmare, abordarea designului acestui spațiu ar trebui să fie atent și serios.

Cum să dotezi în mod corespunzător baia?

Principalele cerințe pe care trebuie să le îndeplinească această cameră sunt confortul, multifuncționalitatea, confortul. Nu uitați de preferințele personale. Pentru a înțelege cum de a dota baie, trebuie să se gândească la schema de culori, mobilier si design. Astăzi, puteți alege o schemă de culori diferite, de a folosi desene opționale și modele grafice. Baie ar trebui să conțină o listă de mobilier necesare: baie sau duș, mașină de spălat, WC, chiuveta, dulapuri și alte diverse dispozitive. Aici este necesar să se ia în considerare dimensiunea apartamentului și a băii. Problema cum să dotești o baie mică este foarte comună. În acest caz, veți veni în ajutorul mobilierului de colț.

Dulapuri și rafturi încorporate - o soluție foarte convenabilă și funcțională pentru o baie mică. Astfel de mobilier ocupă mai puțin spațiu, dar își păstrează toate funcțiile necesare și nu este în nici un caz inferior dulapurilor și rafturilor convenționale. Puteți alege diferite opțiuni pentru acest mobilier sau pentru a face ordine, deoarece o baie compactă este doar necesară pentru fiecare persoană. Această opțiune vă oferă posibilitatea de a alege numărul de rafturi, sertare și compartimente de care aveți nevoie. Dulapurile scazute pot fi atasate cu usurinta pe un perete sau facute sub forma unei mese. De asemenea, trebuie să se țină seama de faptul că elementele individuale ale mobilierului ar trebui să se îmbine armonios între ele și să creeze o imagine completă.

Pentru a original și rafinat pentru a dota baie, merită să acorde o atenție la o astfel de centrală și una dintre principalele componente ale interiorului, ca o oglindă și chiuvetă. O oglindă mare extinde spațiul vizual și crește spațiul, ceea ce este foarte important pentru o cameră mică. Practic și modern va fi opțiunea de finisare a luminilor oglinzii. Puteți selecta o oglindă deja bine echipate cu rafturi și cutii pentru depozitarea produselor cosmetice, accesorii și produse de îngrijire personală. Foarte eficient va fi o versiune oglindă în creștere completă. În acest caz, cabinetul sub chiuvetă, puteți înlocui partea de sus. Atunci când alegeți balamale, mânere, și diverse elemente decorative, ar trebui să dea preferință produse de crom, pentru că au menține mult timp aspectul lor.

Cum se echipează o baie1 Cum se echipează o baie2 Cum se echipează o baie3
Cum se echipează o baie4 Cum să dotezi o baie5 Cum se echipează o baie6
Cum se echipează o baie7 Cum să dotezi o baie8 Cum se echipează o baie9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

95 − = 88