Cum să eliminați vopseaua de la pantaloni

În viața modernă, mulți se confruntă cu problema cum și cum să elimine vopseaua de la pantaloni. Paharele bătute pe străzi fără plăci, lucrări de reparații în apartament, jocuri pentru copii - toate acestea cauzează apariția de pete nedorite pe lucrurile preferate. Dar pentru a elimina vopseaua de haine este reală și se poate face chiar și acasă.

Să vorbim astăzi despre toate mijloacele posibile care pot salva lucrurile de pe petele de cerneală greu de îndepărtat.

Metode de îndepărtare a vopselei pe bază de ulei

  1. solvent. În cazul în care vopsea de ulei este vândut, veți găsi cu siguranță un solvent special pentru el - spiritul alb. Acest instrument va răspunde rapid și rapid la întrebarea cum să eliminați vopseaua de la pantaloni.
  2. benzină. Benzina obișnuită a motorului lasă în mod normal pete de pe piele, astfel încât pentru curățarea hainelor este mai bine să cumpărați o casă curată.
  3. Ulei vegetal. Tampon de bumbac îmbibat cu ulei, trebuie să ștergeți locul murdar. Pentru a împiedica răspândirea grăsimilor în alte părți, plasați un strat de hârtie sau o pânză sub pată.
  4. Săpun de uz casnic. Într-un recipient metalic în 1 litru de apă, trebuie să adăugați 1 lingură de sifon și o bucată de săpun obișnuit. Într-o soluție care a fiert, este necesar să se scufunde locul murdar.
  5. Alcool și săpun. Cum de a elimina vopsea de la pantaloni din tricotaje și alte țesături delicate, astfel încât să nu le deterioreze? Puneți un loc murdar cu săpun și apoi tratați-l cu alcool încălzit.
  6. Alcool și sare. Această procedură este potrivită pentru țesături din nailon. Dacă ați colorat un lucru preferat dintr-un nailon sau nailon, următoarea metodă vă va ajuta să eliminați pata de la vopsea. Este necesar să frecați contaminarea cu un tampon cu alcool încălzit, vopseaua ar trebui să cadă în urmă. După aceea, toată murdăria trebuie spălată cu apă sărată.

După toate recomandările și sfaturile de mai sus, nu vă veți teme de bănci pictate. Principala regulă este să începeți să reabilitați lucrurile în timp și atunci întrebarea cum să îndepărtați vopseaua de pe pantalonii dvs. nu va deveni critică pentru dvs.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

54 − 48 =