cum sa faci un servetel din servetele

Carnation este o floare frumoasă și delicată, multe dintre femei iubesc să o primească pentru vacanță sau fără motiv. Dar se întâmplă că nu este întotdeauna posibil să găsim acest reprezentant de floră în piețele de flori. Prin urmare, vă propunem să faceți cu mâinile dvs. florile de cuișoare din șervețele de hârtie.

Cum sa faceti cuișoare din servetele - materialele necesare

Deci, pentru a efectua astfel de meserii simple, cum ar fi "Garoafa de serviete", ar trebui să stocați pe următoarele materiale:

 • servetele de hârtie în culori, aproape de culoarea florilor;
 • indicatori de culoare;
 • o busolă sau un capac dintr-o cutie;
 • cu un creion;
 • 2 prin clipuri mari;
 • bandă izolatoare verde;
 • sârmă de flori;
 • mașini de tuns.

Garoafele din șervețele - o clasă de master

Deci, nu este atât de greu să faci aceste flori.

 1. Împingeți 4-5 șervețele, atașați capacul superior de pe cutie și desenați un contur al cercului. Dacă aveți o pereche de busole, utilizați-o.
 2. cum sa faci un servetel din servetele foto 1

 3. Cu o clemă mare, fixați toate straturile de șervețele astfel încât să nu se miște și să rămână netedă. Începeți să tăiați cu atenție conturul cercului cu foarfece.
 4. cum sa faci un servetel din servetele fotografie 2

 5. Apoi fixați partea opusă a cercului cu un al doilea clip mare, care va permite viitorului cui de șervețele să păstreze forma potrivită cu propriile mâini.
 6. cum sa faci un servetel din servetele foto 3

 7. Marcatorul unei culori potrivite trage un cerc al viitorului bud. Și puse pe marker ar trebui să fie alocate pe un fundal de culoare de bază de servetele. Vopseaua și zonele sub cleme - trebuie doar să fie ușor deplasate în lateral.
 8. cum sa faci un servetel din servetele foto 4 cum sa faci un servetel din servetele foto 5
 9. Apoi străpungeți cu un ac sau cu un capăt de sârmă de flori două orificii în apropierea părții centrale a unui cerc.
 10. Trageți capătul firului în partea de sus a mugurei și apoi treceți-l prin gaura adiacentă. Acest vârf scurt al firului este răsucite cu o lungă pentru fixare.
 11. Acum rămâne să învățăm cum să facem garoafele din servetele, adică să le oferim o formă caracteristică de muguri. Cercul superior este cruțat, deplasând degetele de la centru spre vârf.
 12. cum sa faci un servetel din servetele foto 6

 13. În același mod cu fiecare cerc succesiv al mugurei. Rețineți că nu este necesar să repetați liniile de pliere, astfel încât floarea să aibă o formă magnifică. Ca rezultat, ar trebui sa obtineti o frumoasa floare deschisa de garoafe.
 14. cum sa faci un servetel din servetele foto 7

 15. Pentru o mai mare fiabilitate și decorativitate, trageți firul cu bandă electrică verde.
 16. cum sa faci cuișoare din servetele foto 8

 17. Cu toate acestea, o floare pare ineficientă, deci pare logic să faceți mai multe flori de cuișoare din servetele. Apropo, puteți face o floare dublă, formată din mai mulți muguri, care sunt apoi atașați la tulpina principală cu bandă izolatoare verde.
 18. Asta e tot! În același mod, puteți face un topiar întreg din șervețele, care va fi un excelent plus față de designul interior al casei dumneavoastră.
 19. cum sa faci un servetel din servetele foto 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

41 − 38 =