Cum să prindă un papagal pe stradă

Un papagal ondulat trebuie uneori să fie eliberat la libertate pentru a putea zbura. Acest lucru este necesar pentru sănătatea și bunăstarea animalului dvs. de companie. Dar merită să fiți foarte atenți să nu vă gândiți cum să prindeți un papagal pe stradă.

măsuri de precauție

Mai întâi de toate, merită să ne amintim cum să împiedicăm "evadarea" păsărilor din casă. Nu lăsați paraketul să zboare, dacă nu este obișnuit cu noua situație și cu mâinile. Numai atunci când pasărea se stabilește, începe să mănânce liniștit de pe mâini, atunci puteți aranja prima "plimbare" liberă în jurul apartamentului. Pe ferestrele din toate încăperile, unde papagalul poate zbura, trebuie să existe plase de țânțari. Nu lăsați păsările afară când ușa din față este deschisă sau balconul este deschis. Dar, cel mai important, produsele alimentare ar trebui să fie doar în interiorul celulelor, deoarece păsările mananca foarte des și papagal vrea să se întoarcă la ei să mănânce.

Cum să prind un papagal care zboară?

Deci, cum să prindă un papagal care a zburat pe stradă poate fi o problemă foarte mare. Există un mare risc că nu veți mai vedea animalul dvs. de companie. Dar, totuși, nu disperați imediat. Există câteva măsuri care pot fi luate. În primul rând, stați în linia de vedere a păsării și țineți-o cu atenție. Dacă un papagal te cunoaște și te încrede, probabil că va zbura înapoi. Un alt lucru este că, atunci când se încearcă să se întoarcă la pasarile lor apartament de multe ori zbura spre balcoane altor oameni, asa ca uite unde zbura animalele de companie, și imediat du-te la vecini. Unii crescători chiar budgies oferă o astfel de opțiune: set cușcă pe balcon cu ușa deschisă, și începe înregistrarea cântând alte budgies, iar dacă locuiți un alt - a stabilit cușcă cu el. Poate că "fugarul" va reacționa la strigătele rudelor și se va întoarce. Dar dacă papagalul nu mai este în zona de vedere, atunci există un singur: pentru a insera anunțuri districtul papagalul și să aștepte pentru că oamenii buni vor prinde o pasăre înainte ca ea va muri de frig și de foame sau în ghearele unei pisici sau o pasăre de pradă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

55 + = 63