cum să scapi de mlaștină

Doi vecini s-au întâlnit pe stradă la intrare. "Masha, am văzut asta în baie, ieri, nu visez la un coșmar. Un mic, dezgustător, cu mustață, se târăște în baia ei, ca și acasă. „Oh, Zoe, dar păduche de lemn, țevi nu curge cu tine?“ Da, poate, păduchi în casă sau în apartament - acesta este un alt dezastru, impreuna cu soareci, țânțari, ploșnițe și gândaci de bucătărie, deși nu la fel de periculoase ca alte acasă paraziți. Spre deosebire de șoareci și gandaci, ei nu strică proprietatea și nu răspândesc infecția. Și, spre deosebire de țânțarii și ploioanele, nu suge sânge. Dar vederea lor se înfricoșește cu adevărat, așa că cum să scapăm de viermi, să vorbim în acest articol.

Cum arată o mocchică?

Dar, înainte de a ne declara război, în particular, este necesar să se cunoască exact ceea ce arata ca păduche de lemn, nu se amesteca cu unele ca accidental a căzut în nasekomyshem ta posesie.

Dacă trebuie să fii corect până la capăt, puterea domestică nu este o insectă, ci o crustacee adaptată pentru a ateriza viața. Rudele unui oaspete neinvitat în casele noastre - crabi, crabi și homari. Arată mocrice în funcție de apartenența sa. Taurul său este alungit și acoperit cu armură scalabilă, precum și omologii săi din râu și mare. Culoare, de obicei, are un gri închis sau o marmură gălbui. Adulții sunt echipați cu șapte perechi de picioare și antene tip crocodil, care servesc drept dispozitive tactile.

Lungimea homarului adult este de 1 până la 1,5 cm. Este destul de tenace, poate supraviețui perioade foarte lungi de secetă din cauza organelor respiratorii din vecinătatea picioarelor posterioare. Paduchii mici cresc din ouă mai întâi într-o pungă de apă și apoi într-un mediu normal. Adulții devin în 3 luni de la momentul nașterii, iar pentru această perioadă 14-16 ori schimbă "îmbrăcămintea".

Din cauza păduchilor din casă?

Un alt mare ajutor în a decide cum să obțineți mărul din baie sau altă cameră din apartament este cunoaștere, motiv pentru care încep. Principalul motiv și starea mediului înconjurător al acestor creaturi neplăcute este umiditatea. Dacă în baie, la toaletă sau bucătărie se scurg tevile, de multe ori se usucă haine prea ude, ventilația este ciocănită, apoi lemnul nu va încetini să apară acolo.

Al doilea motiv este prezența unui mediu nutritiv. În natură, păduchii sunt hrăniți de rămășițele de vegetație care se descompun, frunze de legume și fructe. Pe de o parte, aceștia ar trebui să fie recunoscuți ca sanitari de mediu utili, dar nu în propria lor casă. Deci, în cazul în care în jurul valorii de bin este de multe ori umed și în interiorul acestora întrista, de așteptare pentru îndepărtarea gunoi, bucăți de mere sau cartofi peelingurile, în viitorul apropiat, va trebui să rupă capul peste cum să scape de păduchilor. Dar, crede-mă, această întrebare nu este atât de complicată.

Cum de a distruge copacul?

Pentru că în apartamente moderne de oraș, cea mai umedă, și, prin urmare, cel mai accesibil loc de cazare păduchilor are baie proprie, iar apoi vom vorbi despre modalități de cum să obțineți de bug-uri pilula de baie. Și vom începe prin eliminarea principalelor motive discutate mai sus. Anume, noi privim paraziți de hrană și umiditate. Verificați dacă conductele sunt scurgeri, dacă ventilația nu este înfundată sau dacă animalul vostru blând ascunde un pisicuș sau un cățel tidită sub baie. Dacă este cazul, atunci toate acestea ar trebui eliminate cu ajutorul serviciilor de locuințe relevante și al propriilor mâini. În viitor, chiar dacă țineți curat și curat, păduchii vor fi eliberați treptat de ei înșiși. Pentru o mai mare eficiență, pot fi utilizate următoarele metode populare.

  1. În jumătate de litru de apă clocotită, se diluează 100 de grame cum să distrugi bug-uluscate și împrăștiați acest amestec în locurile cu cea mai mare concentrație de lemn.
  2. Luați sarea grosieră obișnuită și turnați-o cu grosime în locuri unde există crăpături în podeaua băii.
  3. Luați jumătate de linguriță de piper roșu, cenușă și tutun, de exemplu, din țigări "prima". Amestecați acest amestec în litri de apă clocotită și pulverizați pe podeaua băii. După o oră, spălați podeaua cu un produs care conține clor, de exemplu albul obișnuit.

Dacă niciuna dintre opțiunile de mai sus nu vă ajută, utilizați substanțe chimice care sunt vândute integral în magazinele de uz casnic și horticol.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 6