Cum să scoateți șoarecii din apartament

Cum să scapi de șoareci, care sunt nu numai noaptea nu dorm, chițăit și ștampila picioare în apartament, dar găuri strica alimente roade? Și faptul că rozătoarele pot și infecta ceea ce să aducă în casă - destul de trist. Deci, este timpul pentru a pune bare pe linia de aer, să nu părăsească apa deschisă și reparate toate fisurile și găurile din casă. Dacă acest lucru nu ne ajută, ne gândim mai mult la ce să facem astfel încât lupta împotriva șoarecilor persistenți din casa sau apartamentul dvs. să fie fructuoasă.

Apartamentul a primit un mouse - SOS

Există mai multe modalități de a scoate șoarecii rău intenționați din apartament. Și prima cale este vechiul nostru bun prieten - un șoarece de șoareci. Beneficii pot fi cumpărate la orice magazin de hardware.

A doua metodă este un repeller cu ultrasunete. De asemenea, mașina de spălat cu ultrasunete funcționează. Asta-i ghinion, după ce ați folosit astfel de arme, va trebui să închideți găuri în casă.

Scapam de soareci prin metode populare

Înainte de ultrasunete, oamenii au trăit cumva și chiar au reușit să scape de rozătoare. Și cum să se retragă șoarecii folosind remedii folclorice?

Nu am observat, probabil, dar practic toate variantele de a scăpa de șoareci sunt populare. Dacă un flux de șoareci a fost pus pe fluxul unor producători, atunci restul pe care nu l-au pus în producția de masă.

O pisică este "închiriată" - decât o metodă ineficientă? Asta e pentru tine și un șoarece de șoareci și curățenie. Iar animalul este plin de bufete. Ce mouse va prinde fiarei și ce rozătoare va fugi - pentru că și mirosul pisicii îi sperie.

Există un astfel de instrument - adeziv de la șoareci. Folclor sau nu chiar, dar ajută. Este necesar să luați cartonul, lipiți-l pe acesta. Și după un timp veți găsi mouse-ul care a rămas blocat. Rămâne să ia "rezultatul" de acasă.

mouse-ul în apartament cum să scape

În dispunerea camerelor de locuit de la rozătoare, iarba mouse-ului vă va ajuta. Dar este mai bine să o folosiți într-o casă privată. Este bine când sunteți atacați de hoardele întregi de șoareci. În apartament, de asemenea, utilizarea de iarbă, dar în cazul în care mouse-ul moare într-un loc inaccesibil, mirosul unui organism de descompunere va umple rapid întregul apartament. Și retrage-l va fi mai dificil decât să scape de iubitorii de brânză.

"Mouse în bancă" - modul original de a salva casa de găuri în pereți, podele și alimente. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o bancă cu un gât larg, și ceva înalt, dar subțire, care poate fi pus pe margine, după ce sa aplecat pe borcan. Puneți momeala sub borcan. Rozătoarele se vor lupta pentru mâncare, iar borcanul se va închide. Prindeți astfel hamsterii evadați.

Vânătoare de succes!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

73 + = 75