Cum se spală petele de păpădie

Copilul, văzând pe stradă o curățare a florilor, îi grăbește imediat să le rupă, să le dea rudelor sau să le tunde coroanele. Mama și tata se bucură inițial de grijă de copilul lor, dar observând pe haine petele de păpădie, distracția se estompează imediat. Foarte mulți părinți se confruntă cu o situație similară și, probabil, nu în zadar.

Astăzi vom încerca să ne dăm seama dacă părinții noștri ne-au învățat să fim corecți cu plantele din copilărie, deoarece petele de suc de păpădie nu se spală. Sau poate mai devreme pur și simplu nu au existat nici o substanță de îndepărtare a pensulei bune, iar pulberile nu și-au îndeplinit funcțiile suficient de profesionist? Sa vorbim despre cum este posibil sa curatati petele de papadii, ce ar trebui sa alegeti mai bine in acest scop si daca metodele oamenilor vor ajuta in aceasta problema.

Produse chimice de uz casnic

  1. Dispozitive speciale pentru îndepărtarea petelor. Atunci când vă confruntați cu problema poluării lucrurilor cu orice loc greu de îndepărtat, este logic să cumpărați și să utilizați substanțe de îndepărtare a petelor specializate. Ele sunt în formă pulbere și lichidă. Este foarte important să studiați instrucțiunile în detaliu înainte de utilizare, deoarece mulți dintre acești agenți de curățare conțin înălbitor, ceea ce poate afecta și strica materialele colorate.
  2. Cleaners. Piața modernă a produselor chimice de uz casnic oferă o varietate de produse care vor ajuta la spălarea tot felul de murdărie și pete, inclusiv petele de păpădie. Cea mai frecventă dintre cumpărători poate fi menționată în branduri precum "Vanish", "Persel" sau "BOS".
  3. "Domestos". Dacă aveți o întrebare - cum să eliminați petele de hainele de păpădie, vă recomandăm să faceți primul pas pentru a utiliza mijloacele actuale, și cel mai important, accesibile, numite Domestos. Acest produs se descurcă perfect cu funcțiile sale directe, cum ar fi instalațiile de curățare. Dar, de asemenea, va contribui, fără îndoială, la scăderea murdăriei pe hainele rămase din păpădie. Aplicați un pic Domestos direct pe pete, frecați-l ușor și clătiți-l. Dacă rămân urme vizibile, repetați procedura de mai multe ori.

Căi populare

Dacă ați încercat mijloacele de uz casnic chimice și murdăria, încă foarte pronunțată, este probabil timpul pentru căile populare. Să vedem cum să spăl petele de păpădie, dacă folosiți doar sfatul bunicii.

  1. lămâie. O metodă dovedită și fiabilă pentru controlul petelor persistente este acidul natural sub formă de lamaie. Pentru îndepărtarea instantanee a murdăriei aveți nevoie doar de câteva picături de suc de lămâie sau o felie de citrice. Nectarul bastonului pe piesa de îmbrăcăminte necesară, o pată proaspătă ar trebui să dispară imediat, iar vechea pete va necesita o curățare ulterioară. Pentru cel mai bun efect, după ce ați aplicat lamaie pe țesătură - așteptați 10-15 minute înainte de clătirea hainei.
  2. Săpun de uz casnic. Ștergeți țesătura colorată cu săpun și lăsați-o pe ea timp de 8-9 ore, apoi clătiți totul bine.
  3. Ulei vegetal. În mod similar, este necesar să se aplice uleiul unei resturi murdare, apoi să se facă săpun, apoi să se întindă manual. Cum se spală petele de păpădie1În acest moment, țesătura trebuie să fie întotdeauna în apă.
  4. Fier și o foaie de hârtie. Pe o suprafață plană, împrăștieți produsul contaminat, acoperiți-l cu o foaie curată de hârtie simplă și călcați-l. Rotiți aparatul de uz casnic pe modul "Bumbac". Poate că această metodă va fi cea mai optimă pentru dvs. în ceea ce privește problema spălării petelor proaspete de păpădie.

Încă mai crezi că este imposibil să scoți o pată de pe păpădie? Sperăm că aceste informații v-au ajutat să scăpați de stereotipul depășit. Dar amintiți-vă că petele proaspete sunt mult mai ușor de îndepărtat decât cele vechi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

77 − = 67