Cum să spălați o oală arsă de smalt? | hounslowtw3.net

Cum să spălați o oală arsă de smalt?

Cum se spală un vas ars de smalt

Cu siguranță, în lume nu există o astfel de amantă, care niciodată nu a ars nimic într-o cratiță. Când se întâmplă acest lucru, de regulă, starea de spirit, mâncarea și mâncarea în sine se deteriorează. Dar, cel mai rău dintre toate, este necesar nu numai să re-gătiți alimentele, ci și să vă plictisiți cât de repede puteți curăța oala arsă. La urma urmei, nu vrei să-ți iei la revedere de la mâncărurile tale preferate, mai ales dacă costă o mulțime de bani.

Mulți se întreabă dacă panza smălțuită a ars, cum să o spălați astfel încât să nu deterioreze suprafața delicată? După frecare cu o perie sau folosind pulberi diferite pentru a îndepărta murdăria de pe o astfel de suprafață este absolut imposibilă. Nu dispera, nu totul este pierdut, există multe alte modalități de a rezolva o astfel de problemă. Vă vom spune despre ele mai jos.

Cum să spălați o tigaie arsă prost?

Multe stăpâni fac o greșeală atunci când încep să prindă un burete sau o pensulă imediat și frecându-se că există forțe în locurile deteriorate ale vesela. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți după ce ați scos vasul de la aragaz și ați scos mâncarea rănită - turnați-o cu apă la temperatura camerei. Nu vărsați apă rece, smalțul nu-i place.

Acum, ia în considerare una dintre opțiuni, cum să spălați panza de smalt ars. Pentru a face acest lucru, dilueaza sarea in apa la o rata de: pentru 1 litru de apa - 2 linguri. lingura de sare, apoi se scurge apa veche și se toarnă apa sărată. Acum, toate acestea pot fi puse pe sobă și fierte până când bucățile de ardere arse vor începe să rămână în urmă de la sine. Când partea inferioară este curată, apa murdară trebuie drenată și clătiți bine tigaia și ștergeți-o cu un prosop uscat.

Agentul obișnuit de curățare manipulează de asemenea căldura. Totul trebuie să se toarne într-o cratiță, se toarnă apă curată și se amestecă întregul amestec "zgomotos". În consecință, după acest tratament, vasele trebuie spălate bine.

Cum să spălați fumul din tigaie folosind bicarbonat de sodiu?

Această metodă este ușor de indecventa. După "accident" trebuie să turnați tigaia cu apă caldă. Adăugați 4 linguri de bicarbonat de sodiu în apă și lăsați-le să stea peste noapte. Dimineața puneți tigaia pe foc și fierbeți conținutul 1,5 - 2 ore. Se întâmplă că, după toate acestea, rămășițele de ardere nu dispăreau, atunci procedura poate fi repetată prin pregătirea unei noi soluții de sifon pentru aceasta.

Din moment ce puteți curăța vasele de smalt ars numai cu perii moi, trebuie să uitați de periile metalice. În caz contrar, smaltul va fi grav avariat, din cauza căruia, în timpul preparatelor ulterioare, alimentele vor arde mereu.

Cum să spălați acoperirea galbenă a unei ardei galbeni?

Și aici, totul este foarte simplu. Este suficient să colectați apă într-o tavă și să adăugați oțet la ea cu calcul: pentru 1 litru de apă - 5 linguri de acid acetic. Puneți tigaia pe foc și fierbeți timp de 2-3 ore.

Întrucât uneori spălarea unei tavă arse puternic nu este uneori fără urme, și de multe ori există pete vizibile, clorul (albul) este adesea folosit pentru a curăța vasele.

Este suficient să toarcă un bleu într-o oală cu apă și să fiarbă. După o astfel de procedură, trebuie să o spălați foarte atent Cum să spălați un vas de email 1tigaie.

Cum să spălați un vas de email smântânit fără a folosi substanțe chimice?

Așa cum este, nu este ciudat, dar un simplu arc vă poate ajuta în această problemă dificilă. Este suficient să se toarnă apă în vasele arse, se toarnă o coajă dintr-o pereche de bulbi și se fierbe timp de 2 minute.

Pentru a actualiza fundul după o curățare temeinică, un excelent asistent în această chestiune va fi coaja de mere. Este necesar să puneți merele de curățat într-o tigaie, turnați-le cu apă, adăugați sucul dintr-o lămâie sau acid citric și fierbeți timp de câteva minute.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

62 − 54 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: