cum sa speli o peruca artificiala

Părul artificial nu va fi niciodată la fel ca părul natural, trebuie să aveți grijă de ele fără nici o precizie. Perucile artificiale trebuie să fie depozitate pe manechin, astfel încât să nu se deformeze și să nu le încălzească în nici un caz. În acest sens, mulți sunt interesați dacă este posibilă spălarea perucii.

Răspunsul la aceasta este nu numai posibil, ci și necesar. Odată cu purtarea obișnuită a perucilor, se acumulează praf și murdărie, deci nu există sfaturi universale cât de des să spălați o perucă artificială. Curățați-l va avea la fiecare două-trei luni, și chiar mai des - totul depinde de materialele pe care este făcut peruca și de intensitatea purtării.

Acum du-te la principalul lucru, și anume, cum să spălați în mod corespunzător peruca.

A mea cu atenție

În modul de a șterge o perucă, nu există nici o dificultate. În primul rând trebuie să-l pregătiți: pieptenește-l cu un pieptene rare sau degete pentru a elimina toate locurile încurcate.

Apoi luați bazinul, umpleți-l cu apă caldă, dar nu fierbinte, adăugați șampon și spumați. Șamponul trebuie să fie luat în condiții de economisire - pentru copii, umbră, pentru părul colorat sau uscat. Îndepărtați peruca împreună cu baza sub apă și lăsați-o timp de 15 minute. În acest caz, este mai bine să nu frecați peruca și să nu o atingeți deloc!

Apoi, spălați detergentul: pentru că de mai multe ori vom peri peruca în apă curată, puțin caldă. Puteți adăuga un pic de clătire cu balsam sau un antistatic special (dacă este necesar), lăsați peruca timp de un sfert de oră în această soluție și apoi clătiți din nou.

Se usuca cu grija

Peruca trebuie scapata de umiditate excesiva. Pentru aceasta, îl umezim cu șervețele de hârtie sau prosoape din materiale naturale. Nu răsuciți peruca în vreun fel!

Peruca este purtata pe un suport special (daca nu, se va scoate si un borcan de sticla potrivit) si se lasa pana se usuca complet. Nu-l uscați cu un uscător de păr cald și piepteneți-l. Aveți posibilitatea să bateți buclele pe firele de păr obișnuite, dar acest lucru nu este de obicei necesar, deoarece părul artificial păstrează forma bine.

Când peruca se usucă, va trebui să fie zdrobită și pieptănat.

Acestea sunt toate recomandările simple despre spălarea unei peruci artificiale.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 88 = 90