Cum să ștergeți conversiile într-o mașină de spălat

Pentru a cumpăra lucru de bine-cunoscut de brand persoana, de regulă, este foarte anxios. Deoarece lucrurile nu sunt numai iubite puternic, ci și cum să fie conduse, draga mea. Întrebări cum ar fi cum să evitați petele, să spălați mai puțin adidașii Converse și la ce temperatură să spălați Cofferele, sunt multe răspunsuri convingătoare, dar sunt toate eficiente?

Prima regulă de siguranță lungă a încălțămintei este o operație atentă. Cu asta nu puteți nici măcar să argumentați. Dar chiar dacă sunteți extrem de atent să purtați adidași, nu sunteți imun la praf și ploaie, ca să nu mai vorbim de petele ocazionale de înghețată căzută sau de sucul vărsat. Puteți să vă luptați cu petele în două moduri: manual și cu ajutorul unei mașini de spălat. Pentru a determina ce fel îți convine, trebuie să te uiți la adidași, și anume pe etichetă. De regulă, este cusută în interiorul limbii. Pe etichetă trebuie indicată posibilitatea spălării de adidași Converse într-o mașină de spălat. Dacă această procedură nu este prevăzută în cazul dvs., va trebui să utilizați o periuță de dinți și un agent de curățare pe care să-l puteți cumpăra sau să vă faceți. Rețineți că nu toate modelele Converse Skate pot fi spălate în principiu, în plus, chiar și pe unele dintre modelele originale care urmează să fie spălate, se aplică o acoperire specială care oferă strălucire și luminozitate pantofilor. După spălare, această acoperire, de regulă, este foarte deteriorată, iar adidașii își pierd aspectul.

Instrucțiuni privind modul de spălare a adidaților

Dacă pantofii Converse urmează să fie spălați, puteți utiliza algoritmul pas cu pas de mai jos pentru a vă proteja de deteriorarea accidentală a proprietății dvs. preferate.

Deci:

  1. Scoatem șireturile și inelele. Curățăm talpa murdăriei și prafului.
  2. Puneți adidași în saci speciali pentru spălare, pentru fiecare separat. Și îl încarcăm în mașina de scris.
  3. Pentru pantofii de culoare strălucitoare, pulberea ar trebui să fie aleasă fără clor. Administrați doza conform instrucțiunilor de pe ambalaj din pulbere.
  4. Temperatura la care se recomandă spălarea conversiilor nu trebuie să depășească 30 ° C. În general, temperatura de spălare recomandată este indicată pe etichetă.
  5. Dacă nu găsiți recomandări pentru spălarea Converselor, atunci pentru spălare nu există alte moduri, în afară de delicate, nu merită să le alegeți. Nu utilizați modurile de centrifugare și uscare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =