cum să se îmbrace în Egipt turiștilor

Egiptul a fost mult timp un loc de odihnă obișnuit pentru mulți turiști. Dar! Mergeți în această țară trebuie să țineți seama că este, în primul rând, un stat islamic cu obiceiurile și tradițiile sale. De aceea, luați în considerare unele caracteristici ale selecției de îmbrăcăminte pentru recreere în Egipt.

Ce haine să ducă în Egipt?

Întrebându-ne ce fel de haine să ducă în Egipt, este demn de remarcat faptul că întregul dulap în acest caz poate fi împărțit în două categorii. Primul este că hainele, care vor fi potrivite numai pe teritoriul hotelului. În orele de dimineață (micul dejun, o excursie la plajă), este potrivit să aveți pantaloni scurți sau o fustă scurtă cu o deschidere deschisă. Un bar de plajă poate fi vizitat într-un costum de baie sau în trunchiuri de înot. Pentru cină vor fi necesare haine mai elegante. Dacă vă veți odihni în Egipt în timpul iernii, îmbrăcămintea caldă va fi foarte binevenită sub formă de pulovere, pulovere sau chiar jachete de lumină. În această perioadă în Egipt seara este destul de rece. Este importantă alegerea încălțămintei. Dacă este posibil să purtați sandale sau sandale în timpul zilei, va fi rece seara.

A doua categorie include haine pentru a merge în oraș. Aici, atunci când răspundeți la întrebarea cum să vă îmbraciți turiștii în Egipt, luați în considerare (acest lucru este important!) Tradițiile musulmane ale țării. Incluse categoric inacceptabile, foarte deschise și scurte pentru femei sau plimbări cu un trunchi gol pentru bărbați. În timpul excursiilor de protecție împotriva soarelui arzător, va fi necesar să purtați bumbac dens cu manșon lung sau lungime 3/4. Nu uitați de coafura și pantofii confortabili.

Cum să te îmbraci în Egipt pentru femei?

Respectând tradițiile și obiceiurile acestui stat, femeile ar prefera haine care să le acopere genunchii și umerii (desigur, acest lucru nu se aplică timpului petrecut pe plajă) și să renunțe la haine prea strânse.

Acestea sunt doar câteva recomandări, dar după ce le veți fi protejate de atenția excesivă și uneori intruzivă din partea locuitorilor locali.

cum să se îmbrace în turisti egipteni 1 cum să te îmbraci în turiști egipteni 2 cum să se îmbrace în turisti egipteni 3
cum să se îmbrace în turisti egipteni 4 cum să se îmbrace în Egipt turiștilor 5 cum să se îmbrace în Egipt turiștilor 6
cum să se îmbrace în Egipt turiștilor 7 cum să se îmbrace în Egipt turiștilor 8 cum să se îmbrace în Egipt turiștilor 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 6 =