Cum se spala iarba cu blugi

Îmbrăcămintea de îmbrăcăminte denim este foarte confortabilă și elegantă, pentru mulți a devenit un lucru pe care îl purtați în fiecare zi. Oamenii călătoresc în mod constant în ea nu numai prin oraș, ci și călătorește în natură, la râu, până la locul țării. Prin urmare, pantalonii de jeans sau o jacheta de la diferite poluari, de asemenea, de multe ori sufera. Copiii nu au nevoie să-și împrăștie hainele noi cu suc de fructe sau să-l acopere cu castravete din fructe de padure zdrobite. Iarba pe blugi poate lăsa destul de dificilă eliminarea mărcilor. Nu numai copii, dar și adulții care nu sunt dispuși să-și urmărească mingea, au șansa de a pune pe pantaloni o pată neplăcută. Adesea amatorii nu se pot confrunta cu această problemă aparent nepretențioasă și vrem să le ajutăm puțin să rezolvăm această problemă.

Cum sa curatati pete de pe iarba?

  1. Tipul de iarbă inofensiv conține un pigment verde, care are capacitatea de a schimba în mod activ culoarea denimului. Cel mai bine este să folosiți produse de înaltă calitate pentru îndepărtarea petelor de producție - "Jeans", Vanish, "Antipyatin" și altele. Este recomandabil să folosiți foarte atent mijloace necontrolate, astfel încât în ​​locul unui plasture verde să nu aveți pete albe.
  2. Spray Amway SA8 sa stabilit ca un bun agent de îndepărtare a petelor. El nu irită pielea pe mâini și face o treabă bună a acestei sarcini, fără a lăsa urme, fără miros. Dezavantajul acestui produs este costul ridicat al acestuia. Dar când vine vorba de faptul că există o șansă de a arunca un lucru complet nou, atunci puteți sacrifica o anumită sumă de bani.
  3. Dacă nu există chimie de uz casnic scumpă în țară, atunci cele mai simple mijloace ajută deseori la întrebarea cum să curățezi blugi din iarbă. Stăpânul nostru folosește oțet de vin foarte des. Umectați o cârpă murdară cu soluție de 10% și așteptați aproximativ o oră. Apoi spălați-vă pantalonii în mașina de spălat și problema ar trebui rezolvată.
  4. Alcoolul alimentar obișnuit ajută cu pete proaspete. Umpleți abundent această pată lichidă și după o jumătate de oră încercați să vă spălați lucrurile.
  5. Dacă există amoniac în cabinetul pentru medicamente, atunci acesta poate ajuta, de asemenea, să facă față iarbă. O linguriță de substanță, se diluează într-un pahar de apă curată și se aplică acest reactiv blugilor. După aproximativ zece minute, spalați acest loc cu un săpun simplu și înmuiați încă o oră. În timpul spălării ulterioare, imprimarea verde ar trebui să dispară. Dacă pata nu dispare complet, repetați acțiunile încă o dată.
  6. Dacă aveți denim de culoare de lumină, și nu te temi că ea doar lumina, apoi se înmoaie într-o soluție de peroxid de hidrogen sau amoniac tampon de bumbac și să încerce să le curăța petele dificile persistente. Pe măsură ce tampoanele de contaminare ar trebui să fie schimbate în altele noi.
  7. În cazul în care chimia nu se află lângă deloc, dar este posibil să se încălzească apa, de fapt, ca să se spele pe iarbă, cu blugi, vă va răci apa de fierbere. Îndepărtați pata de pe iarbă, preîncărcați piciorul pantalonului pe bazin și dați rapid pantalonii în mașina de spălat.
  8. Faceți o bucată de suc de coacere și răspândiți-o într-o zonă cu probleme. După aceea, frecați bine cârpa cu o perie. Unele au bomboane cu oțet, provocând chimicale Cum se spala iarba cu blugi? o reacție care sporește efectul.
  9. Acum este greu să se întâlnească o pastă de dinți fără nici un colorant sau aditivi. Dar, dacă aveți, încercați să-l răspândiți pe pata de pe iarbă și să o spălați cu o pensulă.

Am enumerat metode populare și moderne cum să curățați iarba cu blugi. Calitatea materialului este diferită, ca și compoziția sa. Poate că unele metode nu se potrivesc unor oameni, dar alții vor ajuta. Este important să nu exagerați reactivii și să nu stricați materialul. Încercați să utilizați soluția pregătită pe centură în interior sau într-un alt loc neconfundat. Și numai după ce vă asigurați că blugii nu vor suferi, începeți să îndepărtați petele.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 4