Cuptor cu microunde fără placă turnantă

Viața modernă este greu de imaginat fără o sobă, care va încălzi rapid mâncarea. Un cuptor cu microunde fără o placă turnantă se află în topul celor mai populare aparate de bucătărie. În ciuda acestui fapt, nu este atât de ușor de cumpărat, deoarece nu fiecare companie produce un astfel de model.

Beneficii cu microunde fără masă rotativă

Cuptorul fără microunde are avantaje incontestabile, și anume:

  • ea nu are părți vulnerabile în mișcare;
  • Volumul intern al sobei este utilizat rațional. Magnetronul, de unde emană radiația cu microunde, este situat mai jos, și nu din lateral, ca și în alte modele. Datorită designului tehnic, timpul de gătit este redus cu 13%, iar decongelarea cu 13%;
  • din cauza lipsei unui cerc, nu există inegalități în partea interioară inferioară a tehnicii. Acest lucru asigură o întreținere ușoară;
  • fiabilitate. Într-un cuptor convențional cu microunde, o farfurie rotativă devine o cauză comună de rupere. Broken sau roți, sau mecanismul de rotație.

Modele de cuptoare cu microunde fără o placă turnantă

O atenție deosebită pentru consumatori merită un cuptor cu microunde invertor fără o placă turnantă. În ea, orice fel de mâncare va fi mult mai gustoasă. Principalele diferențe sunt în prezența unui magnetron de comandă a puterii electronice, absența unui transformator. Este mai mic și mai compact decât o unitate care nu inversează.

Un cuptor cu microunde fără o placă turnantă LG poate să țină mai multe feluri de mâncare în timpul gătitului. În plus, absența acesteia nu afectează în niciun fel celelalte funcții ale dispozitivului. Modelele sunt ușor de calculat pe ușile oglinzilor. Volumul este de 23 de litri, iar puterea este de până la 1100 de wați.

Achiziționarea unui astfel de cuptor cu microunde vă va permite să profitați de toate beneficiile sale în timp ce pregătiți o varietate de feluri de mâncare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 7