Curbstone sub chiuveta cu mâinile tale

În fiecare baie există o chiuvetă, care este de obicei susținută de o masă obișnuită de noptieră. Pietrele prefabricate sub chiuvetă sunt prezentate în multe magazine, dar în ciuda acestui fapt este uneori dificil să se găsească un model potrivit pentru dimensiunea camerei. În acest caz, cel mai bine este să faci un dulap sub chiuveta cu mâinile tale. Îți dedați câteva ore la acest lucru, iar rezultatul final va merita efortul.

Cum sa faci un cabinet sub chiuveta cu mainile tale?

În procesul de lucru veți găsi util:

 • lamele de lemn;
 • șuruburi și dibluri din plastic;
 • un jigsaw;
 • bucăți întregi de plăci (pentru fabricarea ușilor).

Lucrarea se va desfășura în mai multe etape:

 1. Calculați dimensiunile referitoare la dimensiunile chiuvetei. În cazul exemplului descris, înălțimea nopții va fi de 65 cm, adâncimea - 30 cm, lățimea - 50 cm.
 2. Faceți două cadre, bazându-vă pe adâncimea și lățimea produsului. Din panoul de mobilier, decupați două pereți laterali și fixați-le cu șuruburi la cadre. Amintiți-vă că cadrul inferior servește atât picioarelor, cât și cadrului produsului.
 3. Curbstone sub chiuvetă cu propriile mâini1 Coboară la chiuvetă cu mâinile2
 4. Din ecran, tăiați 8 unghiuri identice și le atașați din spate și din interiorul bazei superioare. În primul caz, pereții laterali vor fi atașați la cadru. Acest lucru se face pentru a face masa de noptieră mai durabilă și pentru a conferi rigiditatea designului.
 5. Coborâți chiuveta cu mâna Curbstone sub chiuveta cu mâinile sale4 Curbstone sub chiuvetă cu mâinile5
 6. În partea din față a șuruburilor trebuie să fixați capacul decorativ. Poate fi tăiat cu un puzzle din tablă. În același timp, rețineți că trebuie să existe o mică distanță între capac și ușă, ceea ce este suficient pentru a împiedica urcarea ușilor pe placa de acoperire.
 7. Curbstone sub chiuveta cu mâinile sale6

 8. Atașați o chiuvetă în partea superioară a produsului și reglați-le unul către celălalt. Dacă există rugozitate și rugozitate, îndepărtați-le cu un șurub, un șmirghel sau un cuțit ascuțit. Chiuveta ar trebui să "se așeze" cu cele mai mici goluri.
 9. Curbstone sub chiuveta cu propriile mâini7

 10. Dintr-o bordură solidă, faceți două uși.
 11. Curbstone sub chiuveta cu propriile mâini8 Coboară la chiuvetă cu mâinile10

  În interior, găuriți pentru bucle standard. Puneți ușile pe balamale.

  Scufunda chiuveta cu mâinile11 Scufunda chiuveta cu mâinile
  Chiuveta cu chiuveta cu mâinile proprii13 Coboară la chiuvetă cu mâinile14

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

78 − 72 =