laptop cu mâinile tale

Acum în vânzare există multe cazuri neobișnuite și originale pentru un laptop. Dar dacă ar trebui să încercați, puteți face un caz de laptop pentru tine, care nu va da în calitate și sofisticare la laptop. Astfel de cazuri sunt fabricate din tesaturi, piele naturala si artificiala. Poți să faci o astfel de acoperire ca un cadou pentru iubitul tău, de exemplu, în ziua iubitorilor sau la o altă sărbătoare.

Cum de a face un model pentru un caz de laptop?

Măsurați lungimea, lățimea și înălțimea unui anumit model de notebook pentru care veți crea o copertă. Adăugați la aceste cifre de 1,5-2 cm pe cote și tăiați din hârtie groasă un model de mărime adecvată.

Apoi, atașați-o la materialul de căptușeală împăturit în jumătate și tăiați două dreptunghiuri identice. Faceți același lucru cu materialul care se va afla pe partea exterioară a capacului. Ca rezultat, ar trebui să obțineți patru dreptunghiuri de țesătură, din care, de fapt, va fi o copertă.

Coaseți carcasa pentru laptop

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l coaseți în cazul viitorului unui fermoar. Ia bucata de material, care va acoperi partea frontală (în fotografie este un țesut celular), atașați fermoar și delicat pin pinii de pe întreaga lungime a părții superioare.
 2. coaserea laptopului 1

 3. Îndoiți fermoarul în loc, unde trebuie să se rotunjească și, de asemenea, să fixați materialul. Pentru confort, puteți face incizii mici la locul de îndoire.
 4. coaserea laptopului 2

 5. Atașați fermoarul la țesătura de pe mașină de cusut după îndepărtarea pinilor. Dacă este dificil să faceți acest lucru, puteți purta pur și simplu fermoarul de pe capac cu un fir contrastant în loc de pinii, și apoi scraturați.
 6. coaserea laptopului 3

 7. Acum atașați la capac un dreptunghi de țesătură de căptușeală și atașați de asemenea la fermoar, concentrându-se pe linia primei cusături.
 8. coaserea laptopului 4

 9. Tăiați ușor excesul de material, lăsând 0,5 cm la cusături.
 10. coaserea laptopului 5

 11. Acum trebuie să coaseți la fermoar a doua parte a părții frontale a capacului. Faceți acest lucru urmând pașii 1-3.
 12. coaserea laptopului 6

 13. De asemenea, coaseți a doua jumătate a paginii greșite (punctele 4-5).
 14. coaserea laptopului 7

 15. Lightning-ul este gata, iar acum trebuie sa bliti capacul in jurul perimetrului. Întoarceți-o astfel încât ambele pene și cele două laturi să fie alăturate; fulgerul în acest caz va fi în mijloc. Coaseți unul cu celălalt mai întâi pe lateral, apoi pe laturi, lăsând un mic decalaj de 5-6 cm, astfel încât să puteți deșuruba capacul înapoi. Coaseți spațiul rămas manual folosind o cusătură secretă.
 16. coaserea laptopului 8

 17. Asta ar trebui să fie un caz de laptop terminat, făcut de dvs. însuși. După cum puteți vedea, era destul de simplu.

coaserea laptopului 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

80 + = 90