Cuțit cu laser pentru pâine

E greu de crezut, dar cuțitele, a căror specializare îngustă este de felie de pâine, nu a apărut cu mult timp în urmă - în anii treizeci ai secolului trecut. Compania germană brevetată Gude Gude cu o margine serrette sa dovedit a fi atât de convenabilă încât aproape imediat a fost adoptată de toți producătorii mondiali de unelte de bucătărie. De atunci, cuțitele de pâine au fost modificate în mod repetat și chiar supraaglomerate cu o anumită aură de speculații și jetoane de publicitate. Despre unul dintre ei - așa-numitele cuțite "cu laser" pentru pâine, vom vorbi astăzi.

Cuțit pentru tăiere cu laser pentru pâine

marketing Sly au observat mult timp că caracteristica „laser“ conduce omul mediu pe stradă, în venerație de-a dreptul să creadă în caracteristicile unice ale cuțitului de tăiere. Într-adevăr, cum poate fi un cuțit rău dacă tehnologiile cele mai moderne au fost folosite la fabricarea sa? De fapt, totul este mult mai prozaic, și ondulat margine „cu laser“ cuțit de pâine este formată pe mașini convenționale de măcinare cu tăietor în formă, tăiate cu laser și nu la fel de mulți oameni cred. Fasciculul laser este utilizat numai la verificarea unghiului în timpul ascuțitului lamei. Dar, în timp, cu folosirea regulată, un astfel de cuțit va fi blocat, precum și frații lui mai "bătrâni".

Cuțit cu lazer cu lazer

Cu câțiva ani în urmă, specialiștii companiei "Electrolux" s-au gândit să creeze un cuțit, rolul lamei care ar fi realizat de un fascicul laser. Ei au dezvoltat conceptul de gadget, într-o stare inactivă, arătând ca un mâner dintr-un cuțit obișnuit. După activarea lămpii de lumină, cuțitul formează o lamă de lumină cu o formă strict definită. S-au gândit chiar și la toate măsurile posibile de securitate, de exemplu, prin activarea dispozitivului cu un scaner de amprente digitale. Cazul a rămas pentru o tehnologie mică, care ar permite realizarea ideii unui cuțit cu lazer cu lazer la viață.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1