De ce un catelus urinează adesea

Mulți oameni au un animal preferat, și doar un prieten cu patru picioare, un câine. Gazdele încearcă să-și plimbe animalele cât mai des posibil, pentru a evita o situație neplăcută atunci când câinele își întâlnește nevoile într-o locuință.

De ce câinele urinează frecvent și cum este tratat?

Există mai multe explicații pentru acest lucru: de la lacune în educație la boli ale animalului. În primul rând, trebuie remarcat că, odată ce ați luat catelul, trebuie să începeți procesul de educație. Dacă nu puteți să vă ocupați de acest lucru, contactați producătorii de film, care vă vor ajuta cu siguranță să vă antrenați animalul în bune maniere. Motivul pentru care câinele urinează adesea, poate că animalul dvs. este un câine tânăr care a decis să-și eticheteze teritoriul.

Dacă reeducarea în acest caz nu funcționează, este posibil să contactați medicul veterinar cu procedura de castrare ulterioară. Un alt motiv pe care catelusul de multe ori il urineaza, poate fi experimentat emotii puternice de teama sau emotie. Adesea, cu puii, astfel de incidente apar în timpul jocului sau când proprietarul le-a lovit. Pentru a preveni astfel de situații, este necesar să interacționezi cu cățelul, după ce a făcut față nevoilor sale, astfel încât să nu provoace reflexe condiționate în viitor. Încercați să nu supraexcitați sistemul nervos al câinelui.

De asemenea, motivul pentru care un catelus de multe ori peeds poate fi situații diferite neobișnuite pentru el, atunci când el pur și simplu nu știe cum să se comporte. Un astfel de comportament al animalului poate duce și educația câinilor în frică, severitate excesivă și pedeapsă fizică. Nu uitați să examinați animalul din când în când cu un medic veterinar, deoarece problema urinării frecvente poate fi diverse afecțiuni, inclusiv cistită, malnutriție pentru animal sau exces de sodiu.

În orice caz, pentru a vă proteja animalul, ar trebui să acordați atenție și ajutor în timp util.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

74 − 66 =