De ce frământa Decembristul?

Planta, cunoscută sub numele de decembrist, Schlumberger sau rozhdestvennik considerate undemanding. Acesta aparține familiei de cactuși și, de obicei, îi plătește anual pe proprietarii săi cu înflorire. Dar problemele, se întâmplă, nu ocolește această plantă interioară. Astăzi aflăm de ce frunzele Decembristului se înroșesc.

Cauze posibile de înroșire a frunzelor în Decembrist

Pentru a afla de ce frunzele smorgamberers devin roșii, trebuie să înțelegeți condițiile în care este conținut. Continuând de aici, și motivele pentru un astfel de "comportament" al floarei pot fi mai multe:

  1. Prea multă lumină strălucitoare. Această plantă este în creștere remarcabil în penumbra, dar cu o abundență de lumină se poate arde. În special, acest lucru se întâmplă în primăvară și vară. Dacă ați văzut pete roșii sau violete pe pomul de Crăciun, decorați-l imediat sau mutați-l în fereastra de nord - acolo va fi bine.
  2. Creșterea de noi segmente pe frunze Decembrist - o altă cauză de înroșire. În acest caz, numai sfaturile unui tânăr trage vor fi roșii. Pe măsură ce cresc, vor dobândi o nuanță normală verde.
  3. Roșu-violet umbră frunze Decembrist poate obține din cauza pansamente necorespunzătoare. Cel mai adesea acest lucru duce la o lipsă de fosfor. Planta este alimentată cel mai bine cu un îngrășământ mineral complex de concentrație redusă.
  4. Și, în cele din urmă, o altă explicație posibilă de ce fardul tău decembrist și frunzele de decadență se pot ascunde udare excesivă. Această plantă, ca toate florile de interior, iubește umezeala, dar în doze moderate. Dacă „umple“ decembristă lor, el poate putrezi rădăcinile, iar apoi planta va pieri în mod inevitabil. Primul simptom al acestei este doar frunzele înroșire, care pierd tonul si va arata decolorate. Ei bine, uscați flancul sau transplantați locomberul în sol proaspăt și sănătos.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 73 = 81