decât pentru a termina ieftine baie

Înainte de a începe să terminați pereții în baie, trebuie să țineți cont de câteva cerințe de bază pentru materiale: rezistență la umiditate, non-toxicitate, rezistență la substanțe chimice.

Luați în considerare modul în care puteți finaliza ieftin baia cu propriile mâini.

Opțiuni de finisare

Tradițional și, probabil, cel mai economic mod de finisare a băii este pictarea suprafețelor cu vopsele rezistente la apă. Puteți utiliza mai multe nuanțe sau puteți aplica o imagine, aceasta va arăta modernă și elegantă. Această opțiune este foarte convenabilă și, cel mai important, practică, deoarece atunci când va fi posibilă schimbarea finisajului băii cu alt material, pereții vor fi pregătiți pentru acest lucru.

decât să termineți ieftin baia1 decât să termineți ieftin baia2 decât pentru a termina ieftin baia3

Ieftin și decorarea pereților cu dale, mai ales că aceste două opțiuni pot fi combinate: la mijlocul peretelui pentru a așeza țiglă, și deasupra vopselei.

Așezarea plăcilor nu este o sarcină ușoară, dar având puține abilități în domeniul reparării, puteți să vă ocupați de ea însăși, principalul lucru când cumpărați o piesă de calitate netedă.

decât să termineți ieftin baia4 decât să termineți ieftin baia5 decât să termineți ieftin baie6

Pentru a decide cum să tăiați ieftin baia, trebuie să vă familiarizați cu diferitele materiale oferite de producătorii moderni. Un astfel de material este tapet de vinil sau acrilic. Astfel de reparații vor fi ieftine, dar nu deosebit de durabile, apa poate intra în articulații.

decât să termineți ieftin baia7 decât să termineți ieftine baie8 decât să termineți ieftine baie9

Panourile de perete din plastic sunt adesea folosite, sunt ușor de instalat, nu necesită pregătire perfectă a peretelui, singurul lor dezavantaj este că ele colectează condens pe suprafețele lor.

decât să termineți ieftine baie10 decât să terminăm cu ușurință baia11 decât să terminăm cu ușurință baia12

Pentru camere mari, o opțiune ieftină ar fi un carton de gips rezistent la pereți, este ușor de instalat independent, dar este supus unei vopsiri obligatorii suplimentare.

O selecție largă de materiale și posibilitatea de a le combina vă vor ajuta să decideți ce este mai puțin costisitor să terminați pereții în baie, principalul lucru fiind acela de a arăta imaginația.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

14 − = 13