Anul Nou se apropie, ceea ce înseamnă că este timpul să reflectăm asupra decorării casei, spațiului de birouri, grupului de grădinițe. Și primul lucru care vine în minte este garzile de Anul Nou, fulgii de zăpadă și alte ornamente din hârtie.

Ghirlande de hârtie de mână

Există o mulțime de opțiuni. De la inele simple, lipite bucăți de hârtie colorată și fixate împreună în „cârnați“ lungi la corzile elementelor de formă complexă.

Decoratiuni de Craciun din hartie (1) Decoratiuni de Craciun din hartie (2)
Decoratiuni de Craciun din hartie (3) Decoratiuni de Craciun din hartie (4)

Dar de ce percepem ghirlandele doar ca ornamente suspendate orizontal? Să ne uităm la opțiunile ghirlandelor agățate de tavan - umple întregul spațiu și creează pur și simplu o stare de spirit de neegalat de Anul Nou.

Decoratiuni de Craciun din hartie (5) Decoratiuni de casa din hartie (6)

Mai mult decât atât, nu este dificil să faci astfel de decorațiuni de Crăciun cu mâinile tale de pe hârtie. Trebuie doar să tăiați corect hârtia colorată, să lipiți totul și să o atârnați.

Pentru primul ghirlandă, trebuie să faceți mai multe semne de hârtie colorată, așa cum se arată în imaginea de mai jos și să le lipiți împreună cu clei sau capsator.

Decoratiuni de Craciun din hartie (7) Decoratiuni de Craciun din hartie (8) Decoratiuni de Craciun din hartie (9)

Și este posibil să se taie fâșii înguste de carton colorat, cusatura lor pe mașina de cusut prin setarea tuturor elementelor succesiv una după alta. Agățat ghirlandă, au nevoie de un pic mai greu marginea sa inferioară, cu o bucată de lut sau de altă greutate mică și dimensiunile subiectului.

Decoratiuni de Craciun din hartie (10) Decoratiuni de Craciun din hartie (11) Decoratiuni de Craciun din hartie (12)

Fulgi de zăpadă din hârtie - clasă de master

Vasele de zăpadă simple din șervețele sunt în trecut, astăzi fulgii de zăpadă voluminoase sunt neobișnuit de populare. Iată un exemplu al unei astfel de decorațiuni de Anul Nou, care poate fi complet absorbită de copiii dumneavoastră.

Decoratiuni de Craciun din hartie (13)

Facem o fulg de zăpadă dintr-o foaie simplă de hârtie A4. Îndoiți-l în jumătate, tăiați fiecare foaie și adăugați-o o dată în diagonală, tăind excesul. Aceste pătrate rezultă din nou ori în jumătate în diagonală.

Decoratiuni de Craciun din hartie (14) Decoratiuni de Craciun din hartie (15)

Am tăiat petale, iar în fiecare petală facem două crestături, care nu ajung în locul pliului. Blocul rezultat este detașat cu grijă.

Decoratiuni de Craciun din hartie (16) Decoratiuni de Craciun din hartie (17) Decoratiuni de Craciun din hartie (18)

Lipim părțile medii ale petalelor în mijloc și facem astfel de manipulări cu fiecare petală. În mod similar, lucrăm și cu a doua piesă de prelucrat.

Decoratiuni de Craciun din hartie (19) Decoratiuni de Craciun din hartie (20)

Am lipi cele două preforme împreună în cruce - există o voluminoasă fulg de zăpadă pe două fețe, din hârtie.

Decoratiuni de Craciun din hartie (21)

Decoratiuni de Craciun din hartie pentru ferestre

Nu te opri acolo și nu decorezi ferestrele din cameră. Alternativ, aveți posibilitatea să le lipi pe fulgi de zăpadă de hârtie plat, și puteți merge mai departe și de a crea o lume de basm a volumului pe pervazul ferestrei cu brazi, sania lui Moș Crăciun, case mici și iluminat. O astfel de decorare de Crăciun va fi de neuitat pentru copiii dumneavoastră.

Decoratiuni de Craciun din hartie (22) Decoratiuni de Craciun din hartie (23)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 8 = 2