Decupaj de ochelari

Pentru a face succesul sărbătorii, este important să aveți grijă de originalitate, să gândiți scenariul general și să acordați atenție detaliilor. Una dintre aceste detalii poate fi ochelari unici, potriviți temei și culorilor. Găsiți-le nu este ușor, dar o puteți face! De exemplu, dacă efectuați o decupaj de ochelari, următoarea clasă de master vă va ajuta.

Pentru muncă aveți nevoie de:

 • ochelari;
 • carne de orez;
 • vinil adeziv;
 • lac lucios;
 • vopsea;
 • șmirghel;
 • foarfece;
 • perie.
 1. Să începem decupajul ochelarilor cu o curățare temeinică, lichidul de spălat, să-l usucă și să-l frecați cu alcool pentru a degresa suprafața. Acum pregătim o bucată de hârtie de orez, care corespunde cercului de sticlă.
 2. Decuparea ochelarilor1

 3. Toată hârtia este ruptă de pe marginea mâinile, astfel încât să nu rămână linii netede curate.
 4. Decuparea de pahare2

 5. Acum, hârtia trebuie să fie lipită pe suprafața geamului, pentru că această suprafață de sticlă (fără picior) este acoperită cu un strat de lipici de vinil, nu cu consistență foarte densă.
 6. Decupaj de pahare3

 7. Mai mult, fără a lăsa cleiul uscat, înfășurați geamul cu o bucată de hârtie de orez și neteziți toate ridurile cu o perie. Puteți înlocui hârtia de orez și efectua o decupaj de ochelari cu șervețele, apoi stratul transparent de fund alb va fi obținut fără vene.
 8. Decuparea ochelarilor4

 9. Taie toate inutile, dacă s-au descoperit părți ale geamului undeva, adăugăm și bucăți de hârtie. Grundă șmirghelul cu granulație fină.
 10. Decuparea ochelarilor5

 11. Acoperiți suprafața cu două straturi de lac și curățați-o din nou cu șmirghel.
 12. Decupaj de pahare6

 13. În plus, efectuând decupajul de ochelari cu mâinile noastre, ne imaginam! Poți să taie sau să alegi servetele din flori, imagini, modele și să le lipici într-un pahar, creând imaginea care corespunde triumfului și ideii.
 14. Decuparea ochelarilor7

 15. Din nou, acoperim lucrarea cu două straturi de lac.
 16. Decupaj de sticlă8

 17. Piciorul paharului poate fi lăsat transparent, legând un arc pe el și îl puteți picta și îl puteți decora cu paiete.

Decupaj de pahare9

În această tehnică, puteți efectua decupaj de ochelari de nuntă sau de Anul Nou, ochelari pentru copii sau o vază plictisitoare - toată lucrarea va fi admirabilă!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =