Departe albă Sibirik Variegata

Fiecare proprietar caută să facă site-ul său original și atractiv. Pentru a decora vila sau grădina, puteți folosi diverse plante, de exemplu, albul sibirica "Sibirika Variegata".

Acest arbust mare este adesea plantat în centrul pajiștii sau folosit pentru garduri vii. Pentru simplitatea simplă a gazonului alb ascunde o frumusețe uimitoare, pe care o puteți admira pe tot parcursul anului. Arbuști de vară pot fi recunoscuți de frumoasele flori albe care înfloresc în iunie. În timpul iernii, coaja tufișurilor dobândește culoarea galbenă, verde sau chiar corală. Și planta albă de sibirica este deosebit de frumoasă în toamnă: fructele sale negre, albe sau roșiatice sunt în acest moment înconjurate de frunze verde, violete sau portocalii.

Derby white varirogar variegata - descriere, plantare și îngrijire

Se pare că arbustul este alb - o plantă foarte nepretențioasă. Poate crește pe aproape orice pământ, fără probleme, suferă secetă, înghețuri, aglomerări de apă. Se cultivă atât în ​​locuri însorite, cât și la umbră.

Deren alb "Variegata" rase în mai multe moduri - semințe, butași și puieți. În acest caz, multiplicarea prin semințe este o metodă foarte lentă și puteți aștepta un tufiș adult doar după 5-8 ani.

În același timp, cea mai productivă și mai rapidă modalitate de creștere a gazonului este propagarea acestuia prin butași. Pentru a face acest lucru, tăiați puțin butași verde lignificați și rădăcinați pentru un sezon, iar în primăvara viitoare sunt transplantate într-un loc permanent de "reședință".

Când se plantează răsadurile gazonului în groapă, se adaugă puțină compost sau humus. În cazul în care planta este planta în cazul în care apa subterană este mare, atunci de drenaj ar trebui să fie făcut. În cazul în care răsadurile au rădăcini uscate, înainte de a planta bush ar trebui să fie plasat în apă timp de mai multe ore.

Grijă pentru varietatea acestui soi este tăierea obișnuită, udarea în vara aridă și hrănirea cu îngrășăminte organice și minerale. Cu toate acestea, arbustul poate face, de asemenea, fără udare și hrănire.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

34 − = 33